Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Tato kauza mi připomíná, že i na "velezradu" VK se muselo vymyslet asi 5 věcí. Proto se vymyslela podivná objednávka na vojenskou rozvědku a hlavně "politická korupce", kterou dělá každá strana běžně v celém světě a soud toto smete se stolu.

1 2
možnosti
MP

Je zajímavé, že na Čunka se nic nenašlo a ten, kdo dělal Čunka, dělá i tuto kauzu. Čím dál tím víc důkazů, že jde o divadlo větších rozměrů než si myslíme.

2 2
možnosti
MP

Všechny zatčené potichu propustí nebo si něco vymyslí. Demagogie je kolem této kauzy až moc. Někdo vrtí psem, je to příliš nápadné.

2 1
možnosti
MP

Jsem si jistý, že kauza se bude co nejdéle prodlužovat, až se na ni zapomene a zamete se do kouta. Jde jen o svržení vlády, nic víc.

2 1
možnosti
HM

no jestli to ten Ištván bude dělat tak blbě, jako dosud, tak se stát v náhradách neoprávněně stíhaným nedoplatí

1 1
možnosti
RW

Ištván to dělá velice dobře (- podle zadání, nikoli podle zákonů). Už se osvědčil při politizaci kauzy Čunek, byl sice "degradován", ale vrátil se zpátky oknem (to mu otevřel ministr Pospíšil...)

2 0
možnosti
Foto

Něco na tom určitě bude.

Už v usnesení o zahájení trestního stíhání je sice zmínka o této návaznosti, ale fakticky to není doloženo a formulace o tom jsou velmi nedůvěryhodné. 

Podle se opravdu hrají nějaké hry, ale jen v rovině koalice, resp. ODS.

1 0
možnosti
MP

Nejsou obviněni, protože k takovému postupu policejní  orgán neshledal důvod. To je doslovný výrok Istvána z posledních zpráv. Tím se logicky prozradil, že o ně vůbec nejde.

2 1
možnosti
MP

Snad máte pravdu ale vzhledem k přespříliš mnoha nejasnostem je zde velké podezření, že jde opravdu o velké divadlo, které míří jen a jen na premiera a na to, jak co nejrychleji odvolat vládu. I když jsem tomu nechtěl věřit, je velká pravděpodobnost , že jde skutečně o puč-politický převrat.

2 1
možnosti
Foto

Pane kolego, podléháte zakořeněnému stereotypu, že ten, kdo byl vzat do vazby je vinen a kdo nebyl, není.

Například vrah, či vražedkyně, který/á v hádce propíchne svou drahou polovičku vo vazby jít vůbec nemusí.

1. Stěží ještě někoho zapíchne

2. Svědky ovlivňovat nelze, žádní nejsou

3. Útěk nehrozí

Ale do vazby jde s ohledem na okolí a svoji ochranu.

2 0
možnosti
RW

Můžete doplnit jaký důvod vazby je pro ty tři rezignuvší poslance? Jsou vyšetřováni už nejméně půl roku, s policií spolupracují a pokud někoho mohli ovlivňovat tak to jistě udělali už dávno...

1 1
možnosti