Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LZ

Hned v prvním odstavci jsem skončil, je zcela jasné, že pan autor nemá sebemenší tušení o čem píše. Doporučuji sehnat si mapy fotovolték, zjistit si majitele je už to nejprimitivnější. Najde tam jak p.Topolánka, tak p. Paroubka, a další. Takže už v tom je zcela jasné, že tato domluva šla napříč politickým spektrem. Musí být hrozné mít jednoho bubáka pod postelí.

0 0
možnosti
ZK

Z22d59e45n39a 53K62o53č31í

15. 6. 2013 21:35

Takže máme jasno - ODS, komunisté  a ČSSD  už by nikdy neměli býti zvoleni do parlamentu !!! ;-D!!

1 0
možnosti
MP

Opravuji- Ani ta polévka není zadarmo.

0 0
možnosti
Foto

R19o97m43a59n 65K27o88z96e13l

15. 6. 2013 12:10

Víte také, jaké bude počasí přesně za rok, když máte tak jasno v tom, co bude za vlády ČSSD?. Ale od pravicových vlád také nikdo nečekal, že zvýší dluh z 800 mld na dnešních 1700. Kritizujete zvyšování daní a placení u lékaře naopak podporujete, vždyť je to také daň, tahání peněz z kapes. Strach z 50.let jsem měl naopak z výroku pravicového Topolánka, který prohlásil, že je třeba zákon o regulaci svobody slova.

3 4
možnosti
MP

Zdravotnictví je služba a platí citát-žádná polévka není zadarmo.ČSSD dávno zveřejnila svůj program, takže každý komu to aspoň trochu myslí, ta k si z toho může vyvodit závěry. Je setsakramentský rozdíl dělat dluhy a v krizi a v konjunktuře!.

3 1
možnosti
MP

Omlouvám se, dluh bude přes 2,5 bilionu, zvýšením daní a minimální mzdy se zvýší  nezaměstnanost a zdraží se různé služby.

3 0
možnosti
MP

Nechválím vůbec tuto vládu, ale příští bude ještě horší- dluh soudruha Sobotky bude přes dva  b i l i o n y !!!

4 1
možnosti
Foto

No, s Vaším článkem nelze než souhlasit, ale - už jste se přihlásil k druhému důchodovému pilíři, abyste podpořil současnou vládu? Jestli ne, máte nejvyšší čas!

1 1
možnosti
MP

To byla zásluha soudruha Zaorálka, nebyl schopen napsat ani smlouvu!

3 1
možnosti
VM

Zapoměl jste připomenout prodej menšinového podílu státu v OKD tzv. "za hubičku", což byla rovněž práce pana B.Sobotky. Bakala se teď chystá na prodej bytů, které jsou oceněny za 4-5 x vyšší cenu než byla nákupní cena včetně dolů. Jinak je ale vše v pořádku.....

5 0
možnosti
  • Počet článků 221
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1210x
Jsem v důchodu. Pracoval jsem v zdravotnictví.Zajímá mě současné dění v domácí i světové politice.Mé zájmy-hudba, školený zpěv, astrologie, numerologie, léčení potravinami, alternativní způsoby léčení, duchovno, zákony vesmíru...

Seznam rubrik