Cenzura na Idnes neexistuje- jak psát "korektně".

Ideálním důkazem jsou mé dva poslední blogy, které byly pouze "přesunuty" na můj soukromý blog, a kde bylo do očí bijící hledání sebemenší chyby za každou cenu. V obou případech byla kritizována informace, která v celém blogu měla

 nejmenší význam, šlo spíše o zajímavost než podstatnou informaci, kterou by měl každý vědět. Jak může admin poznat, že jde o hoax, když informace do sebe přímo vzorně logicky zapadají v obou případech? Hoax většinou poznám a je nelogický. A logika je moje parketa. Budou -li postupně cenzurováni další blogeři, píšící "nekorektní" informace, bude se snižovat čtenost zatím ještě blogu, který patří mezi hodně čtené, ale už ne nejčtenější. Protože skutečně necenzurované informace jsou na mnoha dalších webech.  Uvádím aspoň některé zatím ještě necenzurované weby, i když jsou občas "někým" zablokovány, ze kterých čerpám informace : Svobodné radio, Freeglobe, NWO, Nová republika, CNF, Hledání pravdy, Svobodné noviny, Pravý prostor, Svět kolem nás, Pařát dnes, Prvopodstata, AENews, Háčky a udice, atd.. Informace k dnešnímu blogu jsem četl na některých webech už před deseti lety a jsou veřejně známé. Všechny informace jsou dohledatelné, ty starší samozřejmě hůř. Nemohu si pamatovat weby, které jsem četl před deseti lety. Nové informace jsou ze Svobodného radia.

Celých dvacet let jsem nevěřil "pomluvám" o Václavu Havlovi.. Vždy jsem měl k němu neutrální postoj. Žádná nenávist, žádné zaslepené a fanatické zbožnování. Dvě skutečnosti mi ukázaly, že pravda bude poněkud jiná. Když zemřel, všechny televize měly celé zprávy, opakuji celé zprávy zaplněné po dobu osmi dnů jen touto osobností. Opakuji, celých osm dnů. Na Nově nebyla dokonce jediná vražda ani dopravní nehoda!! Pochopil jsem, že tu vznikl nový " Lenin", respektive kult osobnosti. Že s kultem osobnosti začíná diktatura je jiná kapitola. Pokud je někdo absolutně dokonalý bez jediné chybičky, není něco v pořádku. Druhá skutečnost byly desítky svědectví jeho dalších přátel, kteří neměli havlovu protekci, aby se dostali do vlády a do televize či rozhlasu. Jeho silně "ochraptělý" /korektně řečeno/ hlas na Letné dokazoval jeho velmi známou, ale před veřejností utajovanou zálibu. Právě tehdy jsem pochopil známou Cibulkovu větu o Vaškovi. Když jsem si dal všechny tyto souvislosti dohromady, musel jsem dát za pravdu těm druhým, kteří nesmí zveřejnit tato fakta v novinách či v televizi. Naštěstí už existuje internet.

.V roce 1968 "nebyl" zasvěcen mezi ilumináty. Proto měl na začátku své kariéry krátké kalhoty- symbolika iluminátů, stejně jako dva zdvižené prsty do písmene V.  Každé dva roky si "nekupoval" nový mercedes. Odkud dostával peníze, je veřejně známo. Peníze, které byly ze Západu posílány pro všechny bojovníky proti komunismu, si nechával pro sebe a své nejbližší a spolu je "neutráceli" za již zmíněnou zálibu. Jeho největší přítel byl herec Landovský. Víc psát snad netřeba... Jak dostal chřipku, je všeobecně známé, nejde o žádný hoax. Známou příhodu z letadla a příhodu v Brně na Táborské také nebudu psát, i když nejde o hoax, ale veřejně známé informace. Jde však o informace "nekorektní", v tom je celý problém.  Jde vesměs o všeobecně známé události. Olga "nebyla" nešťastná z veřejně známých důvodů, ale oficiálně utajovaných. Vězení "neměl" komfortní, zřejmě se počítalo s tím, že v budoucnu komunistům poslouží, což také udělal. Proto KSČ nezrušil. "Neměl" komfortní byt na Rašínově náměstí i usedlost na Hrádečku. Jako rocker obdivoval i Madonu a Clintonův saxofon. Zvláštní hudební vkus. Který rocker poslouchá takovou hudbu? "Nenechal" se zvolit  komunisty. "Nerestituoval" i majetky před 25. únorem tak jako rakouský, pardon, náš spící knížepán, který nezná ani českou hymnu. I o stamilionovém majetku knížete se nesmí psát. Proč asi? Viz "Tapetování Schwarzenberga" či "Tapetování Václava Havla". Nejde o hoaxy, ale velmi známá fakta. Havlovi prý nikdy nešlo o majetek. Stomilionový podvod Chadimové Havel "neomilostnil" ještě než došlo k soudu. O podvodných restitucích se mlčí dodnes.

Karel Kryl "neřekl", že polovina havlových poradců byli bývalí komunisté a estébáci. Havel "měl" rád Kryla, protože všechno kritizoval a byl slavnější. Nikdy "nezáviděl" druhým jejich slávu. Proto ho "nemusel" odsunout. Aby komunisté mohli zvolit Havla, "nemusel" se jim zaručit, že nebudou stíháni. Proto jsou dodnes komunisté i na nejvyšších soudech.

Dagmar "velmi odpovědně pečovala" o  havlovy zprivatizované Terasy, tak "neseděla" na milionech.  Co je z nich dnes, jaké trosky, stačí se podívat. V době povodní byl ve své vile ve Španělsku, takovou měl "péči" o české lidi v době záplav! Dalajlámovi "nezáviděl" vyznamenání a vůbec mu "nevyčítal" Nobelovu cenu. "Nesliboval", že bude vládnout jen jedno období, vládnul čtyři. "Nesliboval" nezaměstnanost... USA "nečekala" na jeho podpis, aby mohla zahájit humanitární bombardování. Jeho slavná srdíčka "nepatřila" původně Kubišové, která mu to pak vyčítala. Mahátmovi původně "nepatřila" známá slova -   "Pravda vítězí". Aby byl podruhé zvolen, "nemusel" být Sládek zavřený na 24 hodin, aniž by byl jakkoli obviněn. Tak tohle je ta "pravda vítězí" a havlova demokracie a morálka?

Celý blog jsem se snažil napsat co nejkorektněji s veřejně  známými a ověřenými informacemi, které se však nesmí objevit ve veřejných mediích. Bude přesto  i tento blog cenzurován?

Autor: Miroslav Petr | středa 18.5.2016 10:01 | karma článku: 26,00 | přečteno: 635x
  • Další články autora

Miroslav Petr

Jsme americká kolonie?

23.5.2016 v 10:01 | Karma: 31,40

Miroslav Petr

Rozhovor se sluníčkářem.

19.5.2016 v 10:01 | Karma: 40,64

Miroslav Petr

Budeme jíst potraviny GMO.

17.5.2016 v 10:01 | Karma: 24,11

Miroslav Petr

Důkaz-to nejsou Syřané!

16.5.2016 v 10:01 | Karma: 34,11