Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TG

T34o44m54á36š 57G21a72y55e87r

29. 10. 2020 16:03

:-)Miroslave, teprve dodatečně mě došlo, proč jste název blogu napsal podle písničky v příloze. Pomohly mi Lidovky https://www.google.com/search?q=NEJ+HITY:+Matadors+a+jejich+boj+s+angli%C4%8Dtinou&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=cs-cz&client=safari

1 0
možnosti
MP

Ano, Tomáši, je to tak:-). Já to tam vysvětluji v odstavci pod obrázkem profesora. My jsme si z nich dělali legraci už tenkrát, když to vyšlo na té jejich EP (i když ten název s kloboučníkem je úchvatný ;-D). A pak jsme sami udělali chybu v názvu naší skupiny :-). Dík za článek, ten jsem neznal.

0 0
možnosti

Nádherná vzpomínka na rocková léta:-)

Moji oblíbení byli DDDBMT, Creedence, Holies...no, bylo jich hodně.

Nevím, že by se Viktor shlédl v Mickovi. Působil a i teď působí velmi osobitě. Ale pro mě vždycky Viktor!:-)))

Bezva blog, Miroslave!

1 0
možnosti
MP

Díky moc, Marie, za návštěvu a pochvalu. No, ten Viktor a Mick - to myslím jen v tomto videu, kde mi to tak trochu přijde. Ale je to asi jen můj dojem :-).

1 0
možnosti
Foto

Opět jsem si početl a zároveň i trochu dovzdělalR^

1 0
možnosti
MP

Děkuji moc za Vaši návštěvu a milá slova.

0 0
možnosti
Foto

Nejchytřejší byli Olympici, ti se pojmenovali podle hotelu, kde začínali, a neměli s tím nikdy problém. Angličtina je velmi muzikální, nedivím se, že skoro všichni zpívali anglicky a dávali si anglická jména, ale nedávno jsem přemýšlela nad tím, proč si ryvolovci museli dát Hoboes (a proč se museli pojmenovat Wabi a Miki), lépe by mně znělo "Vandráci". No ale české názvy jako Vypsaná fixa nebo Visací zámek, to jsou šílenosti. Vaše skupina se mohla jmenovat "Miroslav", nebylo by to hezké? Ale hlavní osobou skupiny byl Míla, nemám pravdu?

1 0
možnosti
MP

Moc děkuji za návštěvu a zajímavý komentář. S těmi názvy je to opravdu zajímavé. Máte pravdu, Míla hrál na bicí a byl vedoucí. Já byl tzv. umělecký vedoucí. Jenom Ivo, který z nás byl jediný opravdový muzikant, nebyl žádný vedoucí. Chodil totiž teprve do šesté třídy ;-D.

1 0
možnosti
Foto

R^;-) Kdys( v první půli ,šedesátek") jsem se setkal se skupinou Drifters. V repertoáru měli Shadows. Jak a kam až se ,,dosmýkali", to nevím;-)

1 0
možnosti
MP

Děkuji moc! Tak Drifters neznám, ale Shadows dobře a vždycky se mi moc líbili (i bez zpěvu) :-). Apache, např. to je paráda :-).

1 0
možnosti
TG

T11o62m79á10š 21G13a45y32e77r

29. 10. 2020 11:25

R^R^R^ To je paráda, obdivuji Vaše znalosti ze světa hudby! A ty nahherné ilustrace!!!R^!. Blog má i jemný humor, skvělý a navic jsem moc rád, že jsme si blízcí i polohou na blogu....;-)

3 0
možnosti
MP

Děkuji moc. Tomáši - vždy mě tak potěšíte. Ano, tak blízko jsme na blogu, myslím, ještě nebyli :-). Taky jsem tomu rád. Hezké dny Vám přeji!

1 0
možnosti
  • Počet článků 297
  • Celková karma 18,73
  • Průměrná čtenost 502x
Jsem...

 

Seznam rubrik