Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každý Váš text má ducha, jakýsi poetický nadhled, doplňovaný úžasnými kresbami. Jako by to psal anglický gentleman z 19. století se znalostí současnosti. Je v tom něco nezachytitelného. Autor se vždy obtiskává do textu, jste zjevně také těžko "zachytitelný". Opět velká karma, vždy mě dokážete vzít jinam.R^

2 0
možnosti
MP

Moc Vám děkuji, pane Červenko za krásná slova. Udělal jste mi opravdu radost. Děkuji :-).

1 0
možnosti
IM

I10v12a 98M67a25r34k44o61v92á

18. 2. 2022 19:11

R^To je dobrodružství! Už jen myšlenkový pochod policisty, který sleduje čůrajícího, by vydal na další blog;-D

2 0
možnosti
Foto

Tady se s Městskou policií výjimečně shodnu - asi bych taky radši počkala. ;-)

4 0
možnosti
Foto

I já bych se přimluvil, abyste metrem jezdil častěji. A ty obrázky! Nádhera!

1 0
možnosti
MP

Moc Vám děkuji za návštěvu, komentář a pochvalu obrázků, která mě moc potěšila.

0 0
možnosti
Foto

:-)VR^ Úžasné, jezděte častěji...! ;-)

2 0
možnosti
MP

Děkuji Vám moc, paní Klímová. Vaše slova mě potěšila. Tak já zas někdy pojedu :-).

1 0
možnosti
TG

R^R^R^ Díky Miroslave za dojmy z metra, zdá se, že tato přepravní možnost nabizi mnoho zážitků a stane se tak inspiraci pro blog. Popsal jsi to s patřičným nadhledem,ale ani se moc nedivím, že další jízda bude možná, nejspíš ;-) někdy v budoucnu.

2 0
možnosti
MP

Děkuji Ti moc za návštěvu a komentář, Tomáš. No jo, vybral jsem pár takových spíše "soft" příhod :-). Já teď metrem opravdu jezdím minimálně a nechybí mi to :-). Přeji Ti krásný víkend!

0 0
možnosti
MP

Moc děkuji, pane Jiroudku.

1 0
možnosti
Foto

R^R^R^Miroslave, jedna cesta metrem a tolik zajímavých zážitků. Tak podobně jsem vnímal jízdu vlakem, když jsem byl ještě dítě. Bylo to velké dobrodružství a spousta malých příběhů s otevřeným koncem.. Občas si tím metrem zajeď anebo jak Václav Neckář projdi Václavák. Pěkný víkend ti přeji.

2 0
možnosti
MP

Díky moc, Viléme. V té městské dopravě lze zažít opravdu mnohé. Ve své první práci jsem cestoval každý den skoro dvě hodiny různými, vlastně všemi, prostředky (metro, tramvaj, autobus) z Vinohrad do Horních Počernic. A to 13 let :-). Možná to ještě někdy hodím do blogu:-). Ale na ten Václavák si občas zajdu a jsem pak rád, že tam nemusím :-). Přeji Ti rovněž krásný víkend.

1 0
možnosti
PK

No po pravdě už jsem zažil, viděl a slyšel v metru i podstatně horší věci, takže ten váš den byl vcelku příjemný, nechť je tomu i další dny.R^:-)

2 0
možnosti
MP

Děkuji za návštěvu a komentář, pane Korecky. Máte pravdu, také jsem zažil horší věci, ale chtěl jsem popsat jen takové, které lze brát s úsměvem :-).

1 0
možnosti
  • Počet článků 297
  • Celková karma 18,73
  • Průměrná čtenost 502x
Jsem...

 

Seznam rubrik