Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Miroslave. Kdo aspoň jednou do roka na kole nespadne, není cyklista! V našem věku sice už musíme být hodně opatrní a méně riskovat (třeba teď na náledí), ale stejně, spadnu každý rok. Naštěstí jsem se už naučila padat, takže se mi většinou nic nestane. Ale kdybych měla začít na vysokém kole, zaručeně by mě neminul slušný držkopád, jako Vás ;-D. Není "držkopád" krásný český výraz pro Váš "header"? Díky za článek a ať Vám to jezdí jako Josefovi Zimovčákovi!

0 0
možnosti
MP

Paní Jarmilo díky za návštěvu a krásný komentář. Souhlasím plně :-). Máte pravdu "držkopád" sedí :-). No, pan Zimovčák jezdí opravdu jako šílenec, když se podíváte na videa, kde jede po trase Tour de France, tak člověku běhá mráz po zádech - jízda z kopce, nohy ve vzduchu; kdyby mu tam vběhl pes - brrr! :-). Já jezdím opatrně - jak správně říkáte, v našem věku je to už potřeba :-). Přeji Vám krásné dny!

2 0
možnosti
Foto

Poučné a velmi zábavné. R^R^:-) Já jsem poté, kdy jsem si pořídil na kolo nášlapné pedály tzv.SPD, tak jsem absolvoval hned několik komických pádů. Bylo to pokaždé, když jsem zastavil a zapomněl, že mám nohy spojené s nášlapným mechanizmem. Přeji příjemný víkend.

2 0
možnosti
MP

Děkuji moc za návštěvu a komentář. Ano, to znám, také jsem kdysi měl Favorita (tehdy ještě s klipsnama, které se utahovaly řemínkem) a pořídil jsem si cyklistické tretry se zarážkami a dopadl jsem párkrát úplně stejně :-). Přeji rovněž pěkný víkend.

0 0
možnosti
TG

T35o41m80á85š 54G76a77y79e30r

11. 12. 2020 15:38

R^Tak teď už vím, Miroslave, co mi vrtalo hlavou.... ;-)Nevšiml jsem si těch nášlapných trnů. Vysoké kolo je opravdu velmi elegantní a moc Vám to na něm sluší.

Ale pro moji povahu bych osobně asi zůstal u Boltonova velocipédu, jen nevím, jestli by manžela souhlasila, že se stane pohonnou a bezporuchovou jednotkou se slušným dojezdem, tím spíš, že ženy rádi řídí...;-)

R^Miroslave, i druhý díl blogu, opět se skvělými ilustracemi, je moc pěkný.

Přeji Vám i Vaší rodině hezké předvánoční dny a srdečně zdravím do Prahy.

2 0
možnosti
MP

Děkuji Vám moc, Tomáši. Ano nášlapný třmen je mimořádně důležitá součást vysokého kola, bez něj by se jezdit nedalo. Jak jsem napsal, pro nasedání a sesedání je nezbytný. Myslím, že bych klidně mohl za Vaši paní odpovědět :-). Přeji Vám rovněž krásné adventní dny.

1 0
možnosti
Foto

I86v73a53n 86M65a98r32e29k

11. 12. 2020 14:09

Děkuji za instruktáž pane Miroslave, ale. . . . . . . Nejsem sebevrah, stačí, že jsem v r. 1964 přišel po pádu z běžného bicyklu o slezinu. ;-( . . . . . Vám ale za odvahu karma. R^

2 0
možnosti
MP

Děkuji Vám za návštěvu, pane Ivane. Moje žena právě poznamenala, že jste rozumný člověk:-). Já ale jezdím velmi opatrně a pomalu. Kdysi dávno jsem si, také na obyčejném kole z. Eska, zlomil ruku. Na vysokém kole (zatím) nic vážného :-). Zdravím Vás a přeji hezké dny.

1 0
možnosti

Ani druhý díl krasojízdy na vysokém kole tomu prvnímu nezůstal nic dlužen:-))) Ten dvoudílný seriál se mimořádně povedl. Slovem i nádhernými fotkami a kresbami.

Miroslave, moc děkuji! Jste fakt skvělý!

2 0
možnosti
MP

Marie, udělala jste mi velkou radost! Já děkuji moc Vám za Vaši přízeň, které si velmi vážím. Přeji Vám klidný, adventní víkend :-).

1 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 19,06
  • Průměrná čtenost 500x
Jsem...

 

Seznam rubrik