Diskuse

Dance macabre

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K diskusi níže: Dají se vnímat jisté dvě paralelní roviny. Na jednu stranu se říká, že „těžké časy vytvářejí silné lidi, silní lidé vytvářejí dobré časy, dobré časy vytvářejí slabé lidi a slabí lidé vytvářejí těžké časy“. S tím nelze nesouhlasit. Na stranu druhou tu stále probíhá evoluce (dnes pochopitelně již spíše vnitřní než fyzická), ačkoli naše životy jsou příliš krátké na to, aby bylo pro každého tak úplně snadné to celé nahlédnout, nicméně věci se zrychlují a i větší změny dneska probíhají už v řádu desítek let (zejména za posledních pár dekád). Porod je to jistě bolestivý, ale čte-li člověk mezi řádky, ten vývoj tam nelze nezpozorovat. Což je jedním z důvodů, proč jsem obecně vzato opatrným optimistou.

Tohle heslo jistá odporná entita hnusně zprofanovala, ale jazyk je silnější nenasytů, takže: bude líp.

1 0
možnosti
MP

Děkuji Vám za zajímavý a podnětný příspěvek do diskuze.

1 0
možnosti
Foto

Kresby/malby jako vždy skvělé a Sympathy for the Devil považuju za jeden z nejlepších textů, jaké kdy jakákoli rocková skupina zplodila. R^

1 0
možnosti
MP

Moc Vám děkuji za pochvalu. S hodnocením textu Symphathy for the Devil jednoznačný souhlas.

1 0
možnosti
TG

R^R^R^Miroslave, skvělým způsobem jsi ztvárnil téma, bolestně nekonečné v lidských dějinách, které zaujalo tolik umělců, výtvarníků, hudebníků, spisovatelů....A Vynikající Tvé ilustraceR^!a díky i za přîlohy , vyhledal jsem si texty obou, silné a působivé.!A sám jsem si k tomu přidal ještě Podivné století...

:-)Máš můj velký obdiv. Srdečně zdravím.

5 0
možnosti
MP

Děkuji Ti Tomáši velice za návštěvu i pochvalná slova, která mě - zvlášť od Tebe - vždy velmi potěší (obdiv je vzájemný). Ty dvě písně mám rád už dlouhá léta (Podivné století neznám, ale vyhledám si to). Inspirací mi byl také grafický cyklus "Totentanz" od Alfreda Rethela. Zdravím Tě srdečně :-).

1 0
možnosti
Foto

Lidé asi jiní nebudou, vždy se někdo najde. R^

3 0
možnosti
MP

Děkuji Vám moc za návštěvu, pane Červenko. Máte pravdu, ale já jsem optimista a pevně věřím, že se lidé změní. Prostě musí :-).

1 0
možnosti
  • Počet článků 297
  • Celková karma 18,73
  • Průměrná čtenost 502x
Jsem...

 

Seznam rubrik