Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

aquilegia

17. 3. 2008 13:37
viděla jsem..

Kraus byl velmi mírný, v podstatě jen sekundoval při sebeztrapňování slečny Š.

Ve vašem článku bohužel nezazněla podstatná věc: ta škola je soukromá. Spousta modelek, hereček apod. si platí tento typ škol, vypadá to dobře v profilu..Bohužel narozdíl na západ od Čech, zatím platí že úroveň absolventů soukromých stř. a vys. škol je, až na čestné výjimky, hluboko pod úrovní státních.

0 0
možnosti
C

chodovar

17. 3. 2008 13:36
Veřejné vystupování

Také jsem se díval na zmíněný pořad, přestože pana Krause moc nemusím. Rád dělá z lidí blbečky, přičemž využívá své vyjadřovací schopnosti, které u herce nejsou ničím výjimečným.

Ale zmíněná studentka byla opravdu hloupoučká, nedokázala odpovědět téměř na nic. Z minulých pořadů je zřejmé, že pokud se vyskytne člověk alespoň průměrné inteligence, je vidět, že odpovídat lze a dokonce pana Krause "roznést na kopytech".

A ostatním diskutérům doporučuji nepomlouvat vysoké školy, zejména ne ty soukromé (to je dnes v módě!). Škola nemůže za to, že se vyskytne sem tam nějaká "nanynka", i když by to při zkouškách mohli poznat, ale ona se zatím do vyšších ročníků nedostala, takže ji asi ještě dobře neznají a dosud jí dávají  šanci.

0 0
možnosti
A

Aabulafia

17. 3. 2008 12:42
Studentka politologie

Hm, a pak nemá ta diplomacie vypadat tak, jak vypadá.

Jeden můj kamarád studuju na soukromé diplomatické škole. Když jsem slyšela jeho rozvhr, tak se mi dělaly mžitky před očima. Ztrávit jeden den ráno na golfu, v poledne jít na squash a večer si lehnout do výřivky, to se obyčejnému studentovi politologie ani nezdá.

0 0
možnosti
JP

bjelka

17. 3. 2008 14:40
Re: Studentka politologie

Teď svým příspěvkem taky reprezentujete studenty politologie? Pokud ano, při psaní bakalářské práce raději aspoň zapněte kontrolu pravopisu;-) ... Nic ve zlém a pěkný den..

0 0
možnosti
MB

ma.bre

17. 3. 2008 10:13
Už je to sice dávno,

ale zřejmě to funguje pořád stejně:

"Naučím se na zkoušku a pak už si z toho nic nepamatuji" - jeden náš profesor na VŠ tomu říkal duševní blití - student do sebe nacpe spoustu učiva, u zkoušky to vyzvrátí a nic v něm nezůstane! A přesně tento člověk dokázal poznat, kdo má co zažité a kdo jen zvrací.

0 0
možnosti
AM

__XXXX___

17. 3. 2008 8:21
Nejvíc mě zaráží

to ponižování druhého před sebou. Mnozí diskutéři nemají ani to učiliště a pouští se do kritiky druhého, který se pokouší o VŠ diplom! Tak sakra jděte taky na politologii a nezáviďte!

0 0
možnosti
H

halohalo

17. 3. 2008 8:58
Re: Nejvíc mě zaráží

Je potřeba si uvědomit jaký přínos pro naši společnost noví politologové budou znamenat! Je to otázka života s smrti našeho státu. Čím víc politologů, tím pro stát lépe. ;-D

0 0
možnosti
PŠ(A

petr štursa (velmi arogantní)

16. 3. 2008 22:12
Bohuzel

"mezinarodni vztahy" jsou jakousi parodii na obor. Moje pritelkyne studuje politologii + mezinarodni vztahy (ja studuji jen politologii) a rika, ze je to naprosto nesrovnatelne. Zatimco politologie ma jakysi zaklad, je vystavena urcitym zpusobem a je mozne se zamerit na urcite veci (studium historie politiky/ ekonomicka stranka volednich kampani/ nedemokraticke rezimy...), tak mezinarodni vztahy jsou skutecne necim podivnym, kde je prevaha studentek s odbarvenymi vlasy. Takovy babinec...

0 0
možnosti
PZ

Tuřínek

18. 3. 2008 13:33
Re: Bohuzel

Být klukem, budu do té třídy chtít :-)

0 0
možnosti
TV

Witty1

16. 3. 2008 21:45
Tak snad se nic tak hrozneho

nestalo.Na me pusobila proste ze se nechce na tohle tema rozpovidat,a nechtela mluvit ani o svem soukromi,navic s panem Krausem je jakkakoliv prezentace vlastnich nazoru obtiznejsi.Hloupa mi neprijde.

0 0
možnosti
H

halohalo

16. 3. 2008 20:27
Studentka má štěstí, že nestuduje za komunistické totality.

Dnes má možnost plně a svobodně rozvíjet svoje schopnosti a být platným a užitečným občanem našeho státu. Moc ji zde nepomlouvejte, nesaháte ji ani po paty. 8-o

0 0
možnosti
JP

bjelka

16. 3. 2008 20:51
Re: Studentka má štěstí, že nestuduje za komunistické totali

Pomluvu chápu trochu jinak - tady myslím šlo o objektivní zhodnocení toho, jak  slečna v dané chvíli reprezentovala školu, na níž studuje. Pokud by takto vystupovala u zkoušky, zkoušku by s největší pravděpodobností neudělala. Pokud ovšem zkoušející nevědomost nehodnotil pochvalně jako výborný předpoklad pro další rozvoj...

0 0
možnosti
HF

Klotilda

16. 3. 2008 19:40
I tohle tele si od nás odnese diplom

Třeba ona prezentace byla sktrytá reklama:-/

0 0
možnosti
JP

bjelka

16. 3. 2008 19:37
Politologie

Zdravím, taky jsem trochu ustrnula nad slečninými odpověďmi. I když mohla být ( a jistě byla ) z "nebezpečného" pana Krause ztrémovaná, přece jen ji tato tréma neomlouvá. Navíc - základy politologie se vyučují už na střední škole, tak snad alespoň na otázku o čem ta věda je, smysluplně odpovědět mohla...

0 0
možnosti