Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Fonon

27. 5. 2008 12:25
naprosto nesmyslná logika autora článku

škoda, že nelze udělovat antikarmu. Žádná opatření nezabrání a ani neztíží vstup nikomu, pokud se bude chtít někam dostat.Jako vždy, slušní lidé budou opět biti a zločincům (a to i těm "rádoby novinářům idnesu") to nevadí neb jsou zvyklí takto jednat. Pro podvodníky z idnesu mám vzkaz::-©

0 0
možnosti
RP

radim36

27. 5. 2008 14:58
Re: naprosto nesmyslná logika autora článku

Stačilo trochu ochoty sestřiček a doktorů, zeptat se neznámého člověka, co dělá u nich na oddělení, ověřit to třeba telefonem .  A dokud nebyl ověřený, nedat mu do ruky dokumentaci ani ho nepustit na vizitu nebo mezi pacienty.  Stačilo jenom lítačky s elektrickým zámkem na ARO, co jsou tam kvůli bezpečnosti, nenechat vyblokované, protože doktoři nemají čas vytahovat kartu a vložit ji do zámku.  Prostě jakoby se v nemocnicích 20 let zastavil čas a pod záštitou rozpočtových organizací tam zůstal zakonzervovaný nepořádek z komunistických časů.

0 0
možnosti
PB

arrosage

27. 5. 2008 8:10
Ano.. a o tom to je..

"Nikdo si totiž v civilizovaném světě ani nedovolí vydávat se za lékaře."

Kdyby si to dovolil, pronikl by úplně stejně snadno do nemocnic amerických, francouzských i jiných.. není to nic jiného než velká nafouklá bublina.. ovšem masy je třeba den co den pobavit nějakou tou úúžasnou senzací.. a kde je furt brát, že?

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Scenárista, dramatik, spisovatel a textař, autorské stránky: www.oupic.com