Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mašek

2. 3. 2009 13:08
česká televize

je parta kluků,kteří spolu mluví a společně se pakujou. Bolševika Černého podporujou. To bylo řečí jak stávka je za svobodu slova. Teď když je zákonem svoboda slova v tahu tak mlčí, protože nechtějí ohrozit svoje příjmy. Žádná jiná televize nevede reprizné.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

2. 3. 2009 11:49
Kde berete tu víru, že poprask jste vyvolal vy?

Nestačím se divit. Kde berete víru, že jste poprask okolo vyhazovu Kocumové Černým způsobil zrovna Vy svým článkem na blogu? To je neuvěřitelný egocentrismus.

Až napíšete článek např. o chomutovské starostce, tak si taky budete myslet, že se kvůli vám sejde vláda a všechny deníky o tom budou psát díky vašemu úžasně investigativnímu blogu?

MF Dnes a ostatní média prostě píší o tom, co je aktuální a nemyslím si, že o tom rozhoduje váš blog.

0 0
možnosti
PM

mfdnes-bulvar

2. 3. 2009 16:11
Re: Kde berete tu víru, že poprask jste vyvolal vy?

hele, Falusis, jdou a radeji pisou neco o Klausovi... myslim, ze s tim egocentrismem to v pripade autora neni az tak hrozne...a nebo plati: zlodej krici, chytte zlodeje???

0 0
možnosti
Z

zcek

2. 3. 2009 11:33
chuděrky!

Katka už z toho byla tak zblblá, že místo Justyna Kowalczyk říkala Džastina;-D;-D To jsem se fakt dobře bavila;-D Jinak BlackOta je starej neschopnej senila, bohužel má funkci, takže co s ním...

0 0
možnosti
M

miroslavovic

2. 3. 2009 10:22
Co to kecal...

To viš frajere Nojmanová si dávala pozor, aby přechylovala. Příště ze sebe vyblej něco lepšího. Takové hovadiny sem fakt dávat nemusíš. (A je fakt, že já zase na tyhle blbosti nemusim klikat:-))

0 0
možnosti
TB

mobilis in mobili

1. 3. 2009 20:04
Už víte pane Oupici,

jak je to s tou K. Emmons? Váš poslední odstavec v minulém blogu nebyl správný. Jinak souhlas

0 0
možnosti

oldiess

1. 3. 2009 16:35
Na Kocumové a Svačinovi mně vadila jiná věc

TV jsem zapnul asi v půlce a pak došlo u většiny závodníků k výměně lyží. Ne ale u všech, jeden neměnil a o asi deset vteřin ujel, pak bylo zmíněný, že ještě několik tuším Němců také neměnilo. Jako laik jsem vůbec ale nepochopil, proč někdo mění a někdo ne. Chápu gumy u F1 ale tady se můžu jen dohadovat, jestli je to kvůli mazání či změně stylu z nebo na bruslení atd. Problémy s přechylováním jsou mi lhostejné, ale tohle považuju za závažný nedostatek - nebo to mělo být opravdu vysílání jen pro závodníky a odbornou veřejnost?

0 0
možnosti
S

slavex

1. 3. 2009 16:20
opravdu ! ! !

Ano nebo ne ? ? ? Opravdu debilní starosti ! ! ! A nejsme náhodou v Česku ? ? ? R^

0 0
možnosti