Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mirek-storch

11. 9. 2008 19:39
světská sláva polní tráva

Nebýt médií, tak o řadě olympijských sportů mnoho lidí ani neví, že existují. Střelci si střílejí pro radost a materiálně to levný sport není.Takže třeba v ekonomicky slabších zemích téměř nikdo nezávodí v podobných disciplínách. Pro televizní přenosy odstranili střechu na palebnými posty, aby kamery diváky viděly.Na neolympijských závodech se to neděje.Takže Kostelecký obstál i v dešti, který mu přes brýle skoro znemožňoval ostré vidění.Dobrá psychologická příprava se projevila.

Báře Špotákové pomohla bohyně vítězství Níké, protože oštěpařka propaguje v rámci marketingu její jméno na botách. Podle smlouvy atletického svazu však dress byl Adidas.Vydražila ho pro charitu za 330 tisíc a koupil ho bývalý český olympijský vítěz v desetiboji. Kdo si vybaví jeho jméno? Šebrle to nebyl. Sejde s očí, sejde s mysli. Mnoho lidí v Čechách neví, že letos byla olympiáda. O paralympiádě ani nemluvě.;-(

0 0
možnosti
HK

tnx

11. 9. 2008 11:04
Nesouhlas

Rovnostarska spolecnost uz tu byla. Nijak nechci snizovat toho, ceho pan Kostelecky dosahl, ale zvolil si disciplinu, ktera neni tak popularni, takze nemuze pocitat se stejnym zajmem. Ono by se dalo i rict, ze cim popularnejsi disciplina, tim vic lidi ji provozuje a tim vetsi konkurence, takze je to nakonec spravedlive.

0 0
možnosti
BB

bapial

10. 9. 2008 15:02
Tak to bude vždycky

Ženský oštěp je světově naprosto bezvýznamný sport. Členská základna bude pár stovek (tisícovek?) ženských. To se popularitou nikdy nemůže měřit třeba s během na 100m atd. I taková střelba je na tom mnohem líp, protože po světě jsou milióny registrovaných střelců. Bohužel u nás a ještě v pár státech Evropy, zblblých pacifistickými tendencemi, je střelba považována za sport úchylů, co se chystají někoho zabít. Takže Emmons a Kostelecký jsou ve světě superstar, ale u nás se onich bude mluvit maximálně ve chvíli když přivezou nějakou tu zlatou medaili. A to ještě ne moc dlouho.

0 0
možnosti
MM

captain cook

9. 9. 2008 6:11
atletika je kralovna sportu

atletickych soutezi ve svetovem meritku (MS, OH) se zucastnuje nejakych 200statu sveta. Vyhrat medaili v atletice je diky nesmirne vetsi konkurenci mnohem obtiznejsi, nez v jinych sportech a atleticke medaile jsou o to vzacnejsi. Krome toho, atletika je sport jako delany pro velke mnozstvi divaku a pro televizni prenosy. To uznavaji take sponzori, kteri do atletiky davaji penize. Kdyby ve stejnem meritku podporovali sportovni strelbu nebo podobne mensi sporty, prijdou na mizinu.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

8. 9. 2008 10:48
Prestrilel Kostelecky posledni strelou nejakeho

Rusa, a stotoznil svou vyhru se  zadostiucinenim za tu Ruskou okupaci?Nebo vyhral dve medaile a ma za zenu Americanku?;-DJeste se nekdo divi tomu "nezajmu"?;-)

0 0
možnosti

lindiště

8. 9. 2008 10:42
Mam stejny pocit.

Souhlasim s autorem clanku. Mozna je to tim, ze atletika je vice sledovanejsi a prestiznejsi nez treba strelba. Myslim, ze je jasne, jak dopadnou ankety jako "Sportovec roku" – 1. Spotakova ..... pak mozna nekde do prvni petky Emmons a na Kosteleckeho si nikdo ani nevzpomene.

Tim nechci rict, ze by si Barbora nezaslouzila, jen by se nemelo zapominat i na zbyle medailisty.

0 0
možnosti
J

janees

4. 9. 2008 14:20
taky jsem si toho všimla!!

Přišlo mi to dost zvláštní a nefér. Jméno Barbory Špotákové omílané tisíckrát, sáhodlouhé články a rozhovory. Téměř Hollywoodský příběh manželství Katy Emmons to samé. A David Kostelecký? Víte o něm někdo něco? Jednu chvíli jsem si dokonce nemohla vybavit, kdože to tu třetí zlatou získal...

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Scenárista, dramatik, spisovatel a textař, autorské stránky: www.oupic.com