Jez, jez, prostě žer!

Všude kolem sebe vidíme hubené modelky, stále nás zaplavují přílohy časopisů s různými dietami, rozkazování typu Nepřejídejte se! slyší nejen silnější lidé. Ale co máme dělat my, kteří máme přesně opačný problém?

Potřebuji přibrat tak 10 kg, ale nejde to! Jím celkem normálně, nepřejídám se, ale stále nemohu přibrat i když sportuji. Možná v tom bude ten problém. Jelikož mám velmi dobré spalování, dokáži schodit za hodinu tenisu 3-4 kg, které pak 14 dní nabírám zpět. Denně piji tak 3 litry vody, jím sladké a většinou mám dvě až tři večeře - tak okolo šesté hodiny, desáté a někdy i později. Jednou jsem jedl kachnu se zelím a knedlíky v jednu v noci a co myslíte? Vůbec nic, ani deko!

Hodně lidí se váží ráno, ještě nazí, aby měli nejméně. Já se vážím zásadně večer, plně oblečen i v obuvy, ale ručička váhy se jen líně plouží k tomu malému číslu.

Každému, komu jsem o mém "problému" říkal, vrtěl jenom nechápavě hlavou a hodně žen mi tvrdilo, jak rády by si to se mnou vyměnily. Dokonce by mi ta kila daly a ještě k tomu zaplatily, abych si je vzal, ale to nelze. Škoda.

Takže teď cvičím s činkami, ale stále mám svou váhu. Vím, že v dnešním obézním světě jdu proti proudu, ale poradí mi někdo, jak přibrat alespoň těch 10 kilo, abych měl optimální váhu?

 

Autor: Miroslav Oupic | středa 18.7.2007 7:45 | karma článku: 11,15 | přečteno: 1170x