Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

wild.star

18. 1. 2011 1:14
Blbost!

Tento pán zřejmě nikdy nebyl v holandském coffeeshopu, nikde se totiž neprodává pivo a automat na jointy jsem také nikde neviděl......

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

1. 12. 2010 9:45
No držím palce

a já se k Vám v létě chtěl jet podvat ;-(

0 0
možnosti
K

Kitten

1. 12. 2010 9:40
Coffeshopy, ale také psi a kočky

Ještě jsem neměla potřebu nakupovat v holandském cofeeshopu. Ale to neznamená, že ji nebudu mít pozitří a že bych měla odepírat nějakému svému bližnímu splnění této potřeby dnes. Proč má nějaký nudící se bohatě saturovaný bruselský trafikant rozhodovat, co kdo může a co nemůže? Otřesná informace, že se budou vymýšlet jednotná pravidla pro držení psů a koček pro všechny evropské občany, zveřejněná včera, mne už dokonale přesvědčila, že mám dělat všechno pro to, abych já a moje země nebyla členem a otrokem takovéto Evropské unie.

Dotaz: existuje už u nás nějajká skupina - strana - organizace s cílem dosáhnout legálního vystoupení ČR z EU? Nejen příšerné hospodaření s eurem a ovlivňování ekonomik států, ale i tyto metody "výchovy občanů"  v EU nám ukazují, proč z této policejně socialistické Evropy pět minut po dvanácté utéci. 

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

1. 12. 2010 9:44
Re: Coffeshopy, ale také psi a kočky

vystoupení z EU bohužel nic nevyřeší :-/ stačí se podívat k nám do vlády. Nicméně chtělo by to tu Klausovo vyjímku využívat. Bohužel u nás neexistuje svobodná volba.

0 0
možnosti
  • Počet článků 124
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1011x
Batužkový cestovatel tělem i duší :)