Diskuse

Romská škola

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LO

lobo 2

23. 11. 2010 0:25
Hnědý paraziti

Moc se divím,že tento blog nebyl smazán ,vždyť Vy se navážíte do těch ubohejch chudáčkú hnědejch kterejm všichni křivdí.Ovšem podle mého názoru jsou to paraziti kteří dělat nebudou a jediné co umí na 100% je jak parazitovat na okolí.Osobně bych je všechny pozavíral a byl by klid. Je to verbeš která jen umí vykřikovat jak je diskriminovaná, ale to jak se oni chovají(jak prasata) to už ti paraziti nevydí.

P.S. Reakce nas Vaši přesnost v pravopise neřešte sám píšu tak jak chci píšu pro ty koho zajímá názor a ne pro učitele pravopisu.[>-]

0 0
možnosti

lubossula

22. 11. 2010 21:28
asi se podivite,

ale jsou taci, kteri o teto skole vedi jiz asi tak 12 let.  Skola je od sveho pocatku skolou soukromou. Pravda je, ze puvodne se jmenovala Romska stredni skola socialni. Pravda je, ze jeji studenti se rekrutovali predevsim z romske komunity, ovsem neromske studenty nikdy neodmitala, i kdyz tam byli v mensine. Nelze mluvit o pozitivni diskriminaci. To by pak takto slo mluvit treba o soukromych cirkevnich skolach. Je rovnez pravdou, ze skola mela od pocatku financni problemy. Je take pravda, ze dr. Scuka, jeji majitel dluzi treba VZP neco pres pul milionu, coz je stale o ctvrt milionu mene, nez kolega Matejka. Neni vsak pravdou, ze by skolu studovali studennti s neukoncenym zakladnim vzdelanim. To by ji inspekce, dle kterych zprav skola ziskava stejne jakoo kazda jina soukroma skola prostredky na platy, tak taa by je hnala. Je ovsem pravda, ze skolu studovalo nekolik - radove tri nebo ctyri - studenti, kteri absolvovali zvlastni skolu, coz legislativa tusim od roku 1999 umoznuje.

0 0
možnosti

lubossula

22. 11. 2010 21:33
Re: asi se podivite,

jedna z techto studentek je nyni stredoskolskou profesorkou. Dalsich nekolik studentu dale absolvovalo nejruznejsi VS a VOS. Pocinaje policejni akademii, pres FF UK, PdF MU atd... Prevazna vetsina z nich zije zivotem radneho obcana. Mluvim o situaci pred cca 10 lety. Jak vypada situace nyni, to se priznam prilis netusim. Je ovsem pravdou, ze v dobe o ktere mohu mluvit byla skola beznou stredni skolou. Hodoceni CSI je stazitelne na jejim webu.  Pedagogicky personal byl v zasade neromsky. Neznam treba jinou stredni skolu, kde by na intru bylo napriklad denne dve hodiny povinne samostudium.

0 0
možnosti
LV

Konópek

22. 11. 2010 21:26
Vážený blogere,

když už chcete mermomocí kritizovat něčí vzdělání, zameťte si (a to pořádně) před vlastním prahem. Vy byste evidentně maturitu z Čj neudělal.

0 0
možnosti
M

MatejkoJ

22. 11. 2010 20:24
Gramatické chyby ...

Text obsahuje řadu gramatických chyb - neuznává čárky před "že" nebo "ale", obsahuje spöjení "testy ... konali". Jakou školu absolvoval autor? Jinak přijímací zkoušky na SŠ se vloni nekonaly snad nikde, vyučení jako podmnínka vstupu na SŠ není nikde ...

0 0
možnosti
PSI

Pavel Skeptik II

22. 11. 2010 20:17
Se trošku

pletete! Ščuka je bývalý bolševický prokurátor, který své "bližní" zavíral podle komunistických norem. Přišel převrat a on se stal Róóómem z povolání! Jediný uměl sehnat prachy z Evropy! jenom on a jeden Ind!!!

0 0
možnosti
V

VN63

22. 11. 2010 19:58
Jeden kuchař,

co peracoval na mimisterstvu při této SŠ stačil zároveń vystudovat i VŠ, jiný za rok získal doktorát, jo, jsou to měkdy zázraky a ČESKY MOC NEUMĚL

0 0
možnosti
PD

bull001@seznam.cz

22. 11. 2010 19:54
Tři poznámky:

1. Ta škola podle mě už nefunguje, dlužila kam se podívali a byla rozkradená. 2. Maturitu chtěli dávat za 100% docházku, později snížili na 50%, ale mám uloženou reportáž TV Prima, kdy "školáci" došli do školy po třech týdnech, protože měla přijet televize. 3. Není to jedno? Ukažte mi toho blázna, který by cikánovi věřil, že má maturitu po těchto informacích.

0 0
možnosti
PH

petrph

22. 11. 2010 19:50
bál bych se takových škol u státních maturit

Kdyby ta bezpečnost organizace státních maturit byla dovedena do konce To se to machrovalo s utajením testů během dopravy,s předkládáním občanských průkazů studentů a podobně. Ale tím to končí. Pak studenti píší testy za dozoru profesora své školy (aspoň mám dojem). Takže stačí aby nenápadně prošel lavice ke každému nahlídnul a ukázal mu co má kde zaškrtnout. (popřípadě si ty testy prošel předem sám - snad se aspoň liší ve variantách u jednotlivých studentů)

Jinak by asi takovéto střední školy měly u státních maturit nulovou úspěšnost a pan ministr Dobeš by měl velký problém jak tuto jasnou diskriminaci romských studentů řešit.....:-/

0 0
možnosti
ZK

SID09

22. 11. 2010 22:48
Re: bál bych se takových škol u státních maturit

Řešením je, že kantor bude u maturity předčítat: ............otázka 37, zakřížkujem odbověď B.......... !!;-D

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

22. 11. 2010 19:38
no a pak hurá na úkáčko na obor romistika

a pak jsou zde takové návrhy jako zavedení romštiny na školách, aby tito absolventi našli uplatnění

0 0
možnosti
IB

isabell

22. 11. 2010 21:43
Re: no a pak hurá na úkáčko na obor romistika

R^

0 0
možnosti
H

hromobití02

22. 11. 2010 19:26
říká se tomu pozitivní diskriminace

a je to k smíchu. Asi tak, jako bych já šel na konzervatoř a začal tam hulákat, že chci hrát v orchestru, protože na to mám přeci právo. A běda tomu, kdo by se jen pokusil zmínit o tom, jestli mám vůbec hudební sluch... To bych ho hnal, holomka jednoho diskriminujícího! O to tady přeci vůbec nejde! Já na to mám PRÁVO! a schopnosti zde nehrají ŽÁDNOU!!! roli.

0 0
možnosti