Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

klimakterium_gmur

5. 2. 2011 20:14
Nedávno

jsem viděl na autobusové zastávce v Praze, u stánku, kde se schází ta nejhorší svoloč z čtvrti, opilou ženu. Říkal jsem si, ta má dost, ale nakonec jsem si všiml, že je těhotná. Resp. v pokročilém stupi těhotenství. A ti špinaví chlapi tam s ní stáli, dávali si svého lahvového Braníka a ona mezi nimi se velmi dobře bavila. Popadl mě taky amok. Taky jsem toužil po střelné zbrani, kterou bych ukončil utrpení děcka, které v té bestii rostlo... Pro některé lidi je opravdu škoda lidských svobod... Ješět teď je mi zle z toho, co jsem tehdy viděl... A některé empatické se snaží podobný osud děcka zlehčovat???!!!;-O

0 0
možnosti
G

Gmur

5. 2. 2011 17:54
nechte toho odsuzovani

jak vite, ze je hloupa? Vite co to musi byt za sileny stav ve kterem se ona nachazi?

Treba je ji 14 a nekdo ji znasilnil. A mimochodem, napiste neco tatinkovi. Nebo verite na capa?

0 0
možnosti
JC

medvěd brtník

5. 2. 2011 13:50
Ono se to odsuzuje, když vám jde jen to, že

zasunete a vypustíte. Umíte si vůbec představit, že ve vašich útrobách něco roste, něco, co váží nakonec několik kilo, něco, co z vás leze tak, že se musíte roztáhnout na průměr cca 15 cm a často při tom prasknete, možná i můžete vykrvácet, pak z vás leze "lůžko" a pořád není konec, protože ještě několik dní krvácíte a teče z vás páchnoucí tekutina. A jste na všechno sám, zasunovač a vypouštěč je bůhví kde, to co z vás vyleze křičí. To je jen malý zcela racionální popis toho, co se děje ženám v těhotenství a porodu. Naprosto bez emocí. Emoce máte vy, co umíte jen se rozhorlit a plivat zlo. Co jste udělal vy osobně, aby nějaká ta hloupá ženská nezůstala s tím velkým problémem sama? Ano, byla to jistě hloupá ženská, hloupým mužským se tohle stát nemůže.  

0 0
možnosti
K

klimakterium_gmur

5. 2. 2011 17:06
Re: Ono se to odsuzuje, když vám jde jen to, že

Ano. To je je pravda. Ale na věci to nic nemění. Věděla, do čeho jde. Tehdy i tehdy...

Na výmluvy je pozdě. Historie je plná těchto osudů. A žádná se z toho nepoučí :) Dobře Vám tak!

0 0
možnosti
SJK

spatřil jsem kometu

5. 2. 2011 12:26
Tajně doufám, že matka, když dítě odložila

snad předpokládala, že ho v paneláku někdo brzy najde;-( Nicméně tím naprosto neomlouvám tento čin, který nechápu a je mi z něj smutno.

Jinak z jiného soudku: Možná by stálo za úvahu navrhnout, že by všichni takzvaní blogeři zde prošli speciálními psychotesty...mnohým z nás by se ulevilo, nemyslíte?:-P

0 0
možnosti
K

klimakterium_gmur

5. 2. 2011 17:04
Re: Tajně doufám, že matka, když dítě odložila

Ani nemluvě o některých diskutujících... Přeji Vám zažít situaci, kterou autor popsal.

Pak si povíme. Tedy až o tom napíšete.

0 0
možnosti
PM

assam

5. 2. 2011 11:07
Jsem pro psychotesty na jakoukoliv činnost

vyžadující zodpovědnost(např.zodpovědná zubní hygiena):-PR^R^ petr.assam

0 0
možnosti
JM

jarmach62

5. 2. 2011 10:30
Matku byste osobně mučil?

Hm, tak vám stačí dozvědět se jen kusé informace z tisku, nemáte ponětí o tom, kdo, proč a za jakých okolností tam dítě odložil, ale okamžitě se vám sepne v mozku představa, že byste matku mučil. Víte, ono zdaleka ne všechno, co se na první pohled jeví tak jednoduše černobíle, skutečně černobílé je. Suďte, pokud se k tomu cítíte oprávněn, až se dozvíte víc podrobností. Jinak jste podle mne adeptem na neúspěšného žadatele zplodit dítě, pokud by takové psychotesty, jak navrhujete, existovaly. 

0 0
možnosti
K

klimakterium_gmur

5. 2. 2011 10:43
Re: Matku byste osobně mučil?

Mě tedy přijde celkem černobílé to, že konkrétní žena odloží konkrétní dítě na konkrétním místě. Samozřejmě, můžeme se dohadovat o tom, jestli jí zrovna neochrnuly ruce, ale tehdy by se to nechalo řešit jinak, např. zavoláním záchranky, ne, Ta žena dítě odloží a tím ho ohrozí na životě. Žena jako rodička je prostě zodpovědná za dítě takto odložené! Ženská, vzpamatujte se! Používejte rozum, ne jen to ženské emočno!

0 0
možnosti
K

klimakterium_gmur

5. 2. 2011 10:27
Žena

Jestliže má žena jako jediná právo rozhodnout o zničení mimina ještě v děloze, pak nevím, proč by se měla dávat vina komukoliv jinému i potom.

A pro autora, zjistěte si prosím, co je to embryo... Chápu Vaše rozhořčení, ale takto vypadáte dosti hloupě. Embryo se nedá potratit, protože o něm se zpravidla ještě ani neví.Rv

0 0
možnosti
AV

anavea

5. 2. 2011 12:15
Re: Žena

V pojmech máte trochu hokej vy. Interrupce se právě provádí jen ve fázi embrya, tj. do dvanáctého týdne (později už jen ze zdravotních důvodů).

0 0
možnosti
SS

Sergeant survived

5. 2. 2011 10:27
Doporučuji Vám

vyřešit si nejdříve vlastní problémyRv

0 0
možnosti
K

klimakterium_gmur

5. 2. 2011 10:30
Re: Doporučuji Vám

Jaký konkrétně?

0 0
možnosti
A

AGNESSSSS

5. 2. 2011 10:10
Ano...

...je to smutné a hnusné. Při představě, jak onu matku mučíte...jste do repertoátu Vaší obrazotvornosti mohl zařadit i otce onoho dítěte...nebo máte dojem, že matka - a člověk vůbec tvor je samosprašný? Anebo ještě jinak - lépe.... bez tvorby závěrů, bez toho, aniž byste znal pozadí toho či onoho konkrétního případu, jste mohl přijít tře ba s konstruktivním řešením celé celé situace...matce - třeba bez domova, bez peněz - nevím -nabídnout azyl, pomoci i jinak...to je to, co tyhle matky potřebují především. Nikoliv plivání na hlavu a odsuzování, to umí každý tukan.  Ano, mohla ho dát do babyboxu, nemocnice...mohla...neudělala, neudělala, byla to chyba ale plivání na její osobu nepomůže žádné takové matce ani onomu dítěti.

0 0
možnosti