Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

lpg

18. 11. 2010 7:09
No,

tak například nezaměstnanost je u nás dle Eurostatu nižší, než v tom Nizozemí...

A pokud si myslíte, že povolání uklízečky je v zahraničí nějak lukrativní, tak se bohužel také mýlíte, obávám se, že taky žije jen tak "z ruky do úst".

Z takových článků je mi dost smutno, pokud jsem se situací nespokojen, tak se především musím sám(!) snažit s tím něco dělat, to mi nikdo nevymluví.

A je mi jasné, že klasickou reakcí na tuto mou větu je, že každý nemůže - invalidé, důchodci atd. Ano, o tyto lidi se stát musí postarat a zajistit jim důstojný život, ale valná většina ostatních prostě může. A i zde píšu většina, ne (úplně) všichni.

Jenže nadávat po hospodách, případně psát obdobné články, to je prostě jednodušší.... :-/

0 0
možnosti

rezjir rezjir

18. 11. 2010 5:34
Jenom nechápu

proč někomu vadí, že někdo jiný vzpomíná na komunismus s láskou zvláště ve světle těch současných hrůz, které zde  autor připomíná. A které samozřejmě zase až takovými hrůzami nejsou.. Průměrná mzda stoupla z 2500 na 25000 (baj očko) cena odpovídajícího auta po všech vylepšeních pouze ze 50 000 (maluch) na 150 000 (chevrolez matiz). A hned je na nájem.

0 0
možnosti
JH

hurkajan

18. 11. 2010 3:03
přestávají

k nám jezdit přátelé ze zahraničí...říkají je zde draho...a jinak vše na hlavu postavené...hlavně mají alergii na přistěhovalce kterých prý mají doma dost...a ta deviza kultury specialit atd. už prý vyprchala...tato malá zem není pro chudý lid jí obývající...

0 0
možnosti
Z

zemanka01

18. 11. 2010 2:50
Karma

Nepoškodil. Myslím,že naši zemi už nemůže poškodit vůbec nic. Leda tak přírodní katastrofy. ;-(

0 0
možnosti

Johny_S

18. 11. 2010 2:11
Vážený pane autore...

Pomiňme nyní vaše dosti vážné pravopisné chyby (a že jich bylo) - rád bych se zeptal: když se vám nynější režim nelíbí natolik, že podle vás není co slavit, co byste tedy zavedl? Ten minulý? Nebo jaký? Na rozdíl od vás se domnívám, že ačkoli nynější režim má spoustu much, pořád je nesrovnatelně lepší než ta diktatura, která tu byla předtím...

0 0
možnosti
K

kevinbb

18. 11. 2010 2:10
Mozna,

ze panu novinari bylo poradeno z EU co a jak napsat, kdo vi?

Jemu je to v podstate fuk co napise, nemyslite?

Nikdo ho preci neobvini, ze vlastne pise jen jednu stranku veci, tu nakterou se obycejni lide muzou vykaslat. A lide v holandsku, to je jako vsude jinde, tem se muze napsat cokoliv, protoze vetsine je to take fuk.

Jinak mate karmu, hlavne proto, ze se nesnazite obelhavat sam sebe a tez vase kolegy a to je hlavni, kazdy to nedokaze. R^

Spousta na vasem miste by s clankem souhlasila uz jen proto, ze by si nechteli poskodit jejich image.

0 0
možnosti
  • Počet článků 124
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1011x
Batužkový cestovatel tělem i duší :)