Baníčku, my jsme s tebou....

Srdíčko mé pláče při pohledu na ligovou tabulku naší skvělé fotbalové ligy... Pláčeme  všichni Moravané  kteří žijeme v Holandsku a vždy o vikendu sledujeme internet, aby jsme se podivali, jak ten naš Baníček hraje.Je to opravdu smutný pohled.

Je to zajímavý a překvapivý pohled na naši ligovou tabulku  která je dost vyrovnaná. Já osobně jsem před začátkem ligy tipoval, že spadnou kluby které v lize přežívají už několik let ale bohužel je to všech 16 týmů jež jsou štastní na konci sezony, že se zachránili. Jsem fandou Ostravského Baníku a držím mu palečky i za hranicemi ale že bude jednu sezonu hrát o poháry a druhou sezonu se bude zachranovat to mě ani ve snu nenapadlo a myslím že nikoho ,nejen z fandů Baníku ale i z celé Republiky.Jsem sice Baníkovec ale je mi líto i Slavie a Brna,Nikdy bych si nedokázal představit ,že by Slavie či Baník spadli do druhé ligy!!!U Slavie věřím že kdyby se tahle katastrofa opravdu stala,už nikdy by se do ligy nevrátila!

Když byl v mužstvu mladý Vydra tak se najednou hrál úplně jiný fotbal.Odešel jediný hráč a za par týdnů je Baník tam kde je. Jak je možné že mužstvo vždy dělá jeden hráč? Víme jak hraje Sparta bez Řepky nebo každý klub bez svého jediného dobrého hráče.Jeden jediný člověk a najednou jsou z toho takové potíže! Jak to ,že je v ligovém klubu jen jeden výborný fotbalista? Vyházet všechny rádoby fotbalisty a více dávat šanci mladým klukům kterých máme opravdu spoustu,nejen Baník je znám svou velkou základnou mladých fotbalistů,kteří se umí o šanci poprat.

Nevěřím tomu,že fotbalista musí být rozehraný a musí mít nějaké zkušenosti,je to blbost.Takového fotbalistu stačí poslat na hřiště a věřím že se bude chtít vytáhnout.Co by už měl více  pokazit ? Když sleduji naši ligu ,tak se dost nudím a věřím že hlavní aktéři také.Jen 4 střeli na branku je opravdu málo !!

Baníčku ,my v Holandsku, jsme s tebou a věříme ti že máš na to aby jsi v naší lize hrál na předních příčkách tabulky. Držím palce  Slavii a Brnu ,pevně věřím že s tou mizérií něco udělají a my fanoušci se znovu budeme těšit, ze hry našich slavných klubů.

Autor: Miroslav Oldřich Sova | neděle 21.11.2010 1:01 | karma článku: 6,64 | přečteno: 1151x
  • Další články autora

Miroslav Oldřich Sova

Změna

14.8.2014 v 19:52 | Karma: 8,96

Miroslav Oldřich Sova

Sestavím Vám rodokmen

12.8.2014 v 20:47 | Karma: 8,39

Miroslav Oldřich Sova

Už mám jeden rok

2.8.2014 v 11:14 | Karma: 8,63