Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P37a22v80e26l 13K25u60l79a

8. 5. 2013 18:57

Nevím co je, ale neměl ho nechat usnout :-)

0 6
možnosti
MN

no ale to potom by musel pan ministr dostavat tou mokrou houbou prakticky vsude, kam ho posadi, nebot on usina vsude nejen pri Zemanovi... a jeste se domyslive domniva ze vetsinu projevu Zeman venoval jemu. Co by jste doporucil treba na zasedani NATO, nebo jinde kde pan ministr rovnez usina a je tim znam...Uz pred lety o nem a Vondrovi napsal americky magazin, ze tito dva panove se na zasedanich v prvni rade zajimaji kde je vycep ...?!

2 0
možnosti
JP

Dobře napsáno. Karma!!

15 1
možnosti
MD

Ty umravnujici mokre houby a jednoho ucitele by mel mit i parlament. Karma.

18 1
možnosti
Foto

dokud byl Klaus předsedou ODS, choval se nemožně. Přesto z něj byl celkem uhlazený prezident. Zeman byl hulvát, je hulvát a asi i bude hulvát. Pokud se K.Sch. neubrání dřímotě a já se mu nedivím, tak to má přejít, jako, že to nevidí. Měl by, coby nečestný vítěz vůči poraženému projevit velkorysost.

6 33
možnosti
Foto

Ono se toho přechází v parlamentu už takhle dost a dělá se že se to nevidí ;-)... Tak aspoň ta dřímota by tam být nemusela :-)

20 0
možnosti
JK

Shodnu se s vámi na tom, že Zeman je hulvát. Udivuje vás hodnocení médii a jaksi vám uniká, že ten projev jsme ve většině viděli nebo slyšeli (skoro) všichni. Každý si udělal své vlastní hodnoce. Kupuju si takové noviny, které ladí s mým světonázorem. Vy jste s pojevem spokojený a já ne. Nechte média na pokoji - pokud nemáte pocit, že s vámi krutě manipulují a nepřejí vám dost informací k svobodnému názoru! Potom ovšem dost dobře nechápu váš blog.

4 26
možnosti
Foto

Měli bychom zanechat jednoznačného nálepkování: miluji Karla/nenávidím Miloše, anebo naopak. To nikam nevede. Musíme posuzovat skutky.

Je evidentní, že Miloš nechce být formálním kašpárkem na Hradě. A bude - už z logiky změny volebního mechanismu testovat, co mu Ústavnost umožní. I velmi extenzivně. A jeho mandát je opravdu jiný, než byly mandáty VH, či VK.

Chyba je v celém volebním zákoně, v jeho nedomyšlenosti, kdy bylo jaksi populisticky nutné změnu přijmout, ale hluboké neporozumění problému, resp. toho, co tato změna přinese se neřešilo. 

Je možné mít formálního presidenta.

Je možné mít presidentský systém. 

Ale zákony to musí jasně definovat včetně mantinelů. Na to vše zákonodárce nemyslel a teď se strašně diví. Děsí mne, že i ostatní zákony přijaté PS PČR jsou pravděpodobně stejně hloupé a nepředvídavé. Vůbec nejde o tvorbu právního systému, ale o ad hoc přijaté normy bez logiky a cíle. To je nejkratší cesta do pekel.

21 2
možnosti
Foto

Pro nás by bylo záchranou, kdyby EU získalo větší pravomoce a omezil se tak vliv našich politiků. Vytvořit jednotnou evropskou legislativu, společnou zahraniční politiku včetně zastupitelství atd.

3 19
možnosti
JM

Zatím K.S. neudrží víčka a nikomu z vládní koalice to nevadí. Myslím ale, že se to začne řešit teprve až neudrží i ostatní tělesné funkce... ;-)

24 4
možnosti
BM

Projev jsem slyšel i četl-ba několikrát, ale musím dát médiím za pravdu..... A nevím, co pořád kdo má s tím Švýcarskem..... Pan Schwarzenberg pobýval v rakouském exilu a pak se vrátil DOMŮ do Československa jehož i jeho rodiče byli státními občany...

5 22
možnosti
MN

krome sveho trvaleho bydliste ve strednich Cechach, pobyva v Bavorsku, v Rakousku a ve Svycarsku, jehoz je i obcanem

20 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik