Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já myslím, že autor si je vědom, že neoslavujeme jen 16 padlých  při přímém osvobozování Plzně ...

2 0
možnosti
IH

Američané bombardovali Plzeň, protože tam byla do poslední chvíle zbrojní výroba pro Němce.

Zajímalo by mně, co bylo za důležitou fabriku v Hrotovicích 8. května 1945 a v Mladé Boleslavi 9. května, když tam bombardovali sověti.

A pro pana Jiráska, historii tady nikdo nepřevrací, srovnání bolševiků s nacisty je naprosto relevantní, žádné občanské svobody, cenzura, závislé soudy,...

7 0
možnosti
Foto

Vaše motorkářská analýza byla vskutku hluboká.

4 0
možnosti
MJ

Hezký večer.

Zcela s Váma souhlasím. Je mi smutno, když zde na blogu není ani zbla nějaká úcta k mrtvým. Jistě to tak vypadalo i při vašem mládí, kdy komunisté Vám rozkazovali komu se smí vzdát úcta. Dnes ti samí lidi , kterým bylo zakazováno to a to, chtějí zakazovat mně komu smím a komu nesmím vzdát úctu . Je to k smíchu a ti pánové a dámy mají totalitu stále zalezlou pod kůží. Zvláš't pan Ziegler, který převrací "ideově" historii a je opravdu nestoudný. Prostě úctu vzdám jak americkému vojákovi tak ruskému. A  howgh.

7 0
možnosti
MJ

A našim v ilegalitě a v Anglii.

0 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik