Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Dovolím si citovat z knihy Die Fensterpolitik.

...Podle něho tu zřejmě zapůsobila letitá zkušenost, pregnantně vyjádřená příslovím: vyhodíš-li ho dveřmi, vrátí se ti oknem. Obráceným postupem, tedy defenestrací se nebezpečí návratu do funkce minimalizuje...

Jen to nechce být pouhá ovce - i koza je dostačující.

0 0
možnosti
MM

Víte, pane Miroslave, jdnou až vás zbaští ta krásná a úžasná šelna, jak ji držíte , tak to hodí policie na všechny přispěvkáře, kteří byli proti vám, ale to není o šelmě, ale jen o tom, co z vás vychází.

2 1
možnosti
PK

P63a34v40e60l 57K29u14l27a

10. 10. 2014 16:12

Na rohu ulice komunista o morálce káže :-D

4 5
možnosti
PK

Jak byste řešil problém se Vsetínskými Romy Vy?

0 0
možnosti
JC

Pán není asi ze Vsetína a nic o tom problému neví. Podlehl mediálním lžím o panu Čunkovi. Já osobně při osobní znalosti vsacké situace panu Čunkovi stále ještě za to tleskám.

3 0
možnosti
MK

No problém je v tom, že náš lid byl dříve zvyklej volit jednotnou kandidátku NF, kterou nám schválila Moskva,  a dnes zase volí jen ty tzv. demokratické strany, které nám schválila EU a USA, ty ostatní co by nechtěly skákat, jak naše nadřízené orgány pískají, jsou buďto dehonestovány nebo nemají vůbec mediální  prostor. No a když slyším to, že někteří lidi jsou hrdí na to, že volili TOPku, tak mi je na blití.   Hrdí jsme byli na to, že jsme v dobách bolševika  volili  KSČ, alespoň to noviny tak psaly. Dnes by měl člověk volit ne podle hrdosti, ale podle alespoň předvolebního lhaní partají a dávat pozor jaké kmotry tam mají;-D

1 0
možnosti

Ten první odstavec je o Vyvadilovi?

2 2
možnosti
JC

Ne. Pán je asi z Plzně. V Plzni kandiduje několik podivných uskupení, které si založili ti, kteří donedávna v městě všelijak vládli, avšak jejich partaje je vyhodily, nebo samy úplně propadly.

Prostě bývalí starostové a primátoři a náměstci atd. si založili vlastní politická hnutí nebo rychle přešli do jiných marginálních a obsadili jejich kandidátky na předních místech a zase chtějí mít moc, jen pod jinou hlavičkou.

A pana Nigrína to oprávněně s... Také doufám, že všichni tito lidé těžce pohoří. Svým hlasem se tomu pokusím napomoci. Budu volit Lidovce jako obvykle, a to en bloc.

2 0
možnosti
BM

......opět zavládl klid, rozum a ohleduplnost..... Mohl bych se zeptat, kdy to  u nás bylo?

Tam kde by  to vše bylo stoprocentně, tak ta země by se jmenovala Utopia...

Všude je něco.

0 0
možnosti
OK

Mám pocit, že si trochu protiřečíte.

2 0
možnosti
Foto

Prosím Vás, pište s odstavci. Takhle je Váš text dost nepřehledný...

1 0
možnosti
PK

P71a86v48e58l 55K31u96l96a

10. 10. 2014 16:11

Ono je to vcelku jedno, jestli je nesmysl přehledný nebo nepřehledný :-\

3 2
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik