Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P30e41t75r 17S44k76á82c89e24l

25. 7. 2013 10:17

Jaksi jsme se zaměřili na negativní volbu. Jednou Pepík, podruhé Frantík. Vlastně jsme mediokracií zaměřováni jen na parlamentní strany. A co NEparlamentní strany? Pokud chceme doopravdy změny, musí jít všichni k volbám a dát hlas jen NEparlamentních stranám. Starého psa novým kouskům nenaučíš! Bude líp.R^

0 0
možnosti
PS

P79e57t73r 20S18k42á64c60e16l

25. 7. 2013 10:19

Takže bych nadpis článku doplnil: Všechno stojí a padá s parlamentními stranami, které zde vládly 20 let? A dovedly nás tam, kde jsme. Ale bude líp.R^

0 0
možnosti
Foto

O23t26a27k18a13r 39S64e87k72l

24. 7. 2013 17:41

Když je pan autor tak "vynalézavý" v distribuci politiků ODS dle jejich odbornosti , prosím o pár umístěnek pro socany. Např. p. Zaorálek (alias Mao rálek) , absolvent FF UJEP , obor marx. leninská filosofie a ekonomika, popř. právníci bez jediného dne praxe ve vystudovaném oboru , tzn. politici z povolání - Sobotka Hašek.

Toto je však laciné a vlastně k ničemu. Patřičné vzdělání a dlouhodobá praxe není stejně garancí dobrého politika. Viz náš p. prezident sjednotitel, nestranný moderátor a arbitr. Kdo se nedovtípil, mluvím o Miloši Zemanovi.

1 2
možnosti
JL

Rozeberu část Vašehotextu, který jste napsal: "Jdete už konečne do háje, paní Němcová se může vrátit zpět k zemědělství když už má tu střední školu, pan Kuba ať si jde dál hrát jeho pyramidové hry na jih Čech, Kalousek ať jde dělat někam ke své chemii kterou vystudoval, Schwarzenberg může oblažovat ve svém hotelu vtípkama a psát memoáry o tom jak jsou češi divný národ, Karolína se může zase věnova překladům z angličtiny a psaní morálních kodexů ... prostě vraťte se tam odkud jste přišli. "

Oni do háje jen tak nepůjdou. Víte, oni byli zvoleni na 4 roky a na předčasné volby to opravdu nevypadá, takže to doslouží. No a pak určitě vetšina bude znovu kandidovat. Do háje je mohou poslat pouze voliči, jenže já jsem přewsvědčen, že Němcová Kalousek, Kuba v nové Poslanecké Sněmovně chybět nebudou (u knížete netuším jestli ve svém věku vůbec bude kandidovat, Peake do háje půjde). A jelikož poměr pravicových a levicových voličů je dlouhodobě zhruba půl na půl, tak jsem přesvědčen, že ani následující volby tento poměr příliš nezmění.  No a k tomu Kalouskovi - v pohodě se dohodne na koalici s ČSSD a stane se ministrem financí ve vládě Bohuslava Sobotky (nebo Michala Haška).

2 3
možnosti
JR

J83a58n 35R51á85ž

24. 7. 2013 14:22

Jen optimista (pravicový) si může ještě myslet, ze poměr pravicových a levicových voličů je dnes stále půl na půl.  A katastrofou je, ze i ten zbytek pravicových voličů , o těch konzervativních ani nemluvě, nemá koho volit!

P.S. A to,ze zřejmě v nové Sněmovně nebudou chybět  nedůvěryhodní politici jako např. Kuba (doufám,že už ne Marek Benda), Kalousek, Sobotka, Semelová nebo Gazdík, je jen potvrzením ubohosti České politické scény. To, že vypadnou z kola figurky typu Peak, či Kočí , ale (bohužel) i Nečas, je způsobeno jejich naprostým diletantstvím, ne inteligencí voličů.

P.S. Že jsem nejmenoval Filipa neznamená,ze jsem fanda KSČM,ale musím uznat,ze je to "profík" s jasnou levicovou vizí a dovede politicky levici obhajovat, takže tam patří....jaký to obrovský  rozdíl od Sobotky!

6 1
možnosti