Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mlátíte tu prázdnou slámu a nemá to ani hlavu ani patu.

7 6
možnosti
ČP

No, zato Váš příspěvek je velmi inteligentní, utekla jste z Mensy?

3 0
možnosti
Foto

J46a98k98u87b 51R71o62t56h

3. 11. 2017 15:05

Byly doby, kdy jste psal blogy provokativní, úderné, i když názorově na zcela jiné straně, než se nacházím. Nyní už jen mícháte jáhly s pohankou a otrubami v nepoživatelnou směsku podivné barvy a mdlé chuti. Věk? Únava? :-/8-o

2 3
možnosti
ES

Pan Fiala z ODS je zbabělec který neplní to co mu voliči vzkázali a to: Voliči vzkazují že chtějí aby premiér byl Babiš ale aby ho tam ohlídalo ODS a p.Fiala t.z.aby ODS šlo do vlády s ANO aby Babiš nemohl vládnout sám ,ale oni Babiše nechají vládnou v menšině a doplatí na to ODS by si mohlo říci přece o některá důležitá ministerstva třeba o vnitro. Probůh proč neumožní ta parta osmi stran Babiše vládnout ať tedy ukáže co umí a nebude problém pokud se Babiš neosvědčí vyvolat za rok nebo dva předčasné volby,což by bylo rozhodně rozumnější než předčasné volby hned po volbách.Ale oni se ho asi bojí protože by mohl ukázat že bude vládnout líp než oni a někteří se i bojí že se provalí jejich lumpárny.

3 5
možnosti
Foto

J74a77k11u77b 76R12o84t55h

3. 11. 2017 15:08

Vy jste voličem ODS? Já ano, a rozhodně mu nevzkazuji to, co voličům ODS vkládáte do úst. Ani mí blízcí a přátelé mu nic takového nevzkazují. Stejně tak je to s postojem k jeho údajné zbabělosti. Fiala slíbil nám, voličům, že s B. do vlády ne a nyní plní, co slíbil. Takže, Emane Střecho, hovořte pouze a jenom za sebe. Kor o něčí zbabělosti.;-€!!

6 2
možnosti
SN

:-) Velmi dobře napsáno ! Chtělo by to více odstavců, ale na srozumitelnosti to neubírá ! R^R^R^

6 7
možnosti
JB

J93a70n 91B69u33r32i97a42n

3. 11. 2017 14:00

Přiznám se, že jsem to nečetl. Ale budu reagovat na tohle:

Mimochodem, až se vám nebude líbit ředitel vašeho podniku, tak přestaňte chodit do zaměstnání a žádejte jeho výměnu... schválně jak pochodíte. No a u politiků je to tedy jak?!

Zdroj: https://miroslavnigrin.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=631998

Jenže my nejsme v pozici zaměstnance - my jsme v pozici akcionářů, kteří si volí představenstvo společnosti. A když se akcionářům nelíbí, co ředitel podniku dělá, tak samozřejmě mohou žádat jeho výměnu.

5 5
možnosti
PV

Až na Zemana naprostý souhlas.Navíc nevím co s tím udělá jiný president,potažmo jiný premiér bez ANO/30%/

3 0
možnosti
VS

Nevím, ale mě prezident uráží skoro denně;-D

8 7
možnosti
BM

V tomto případě hledejte chybu u sebe.

8 1
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik