Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Pokud někomu vadí Rusové, měl by se zamyslet nad tím, kolik lidí bylo vyvražděno Němci a kolik Rusy.

0 2
možnosti
SV

Z Ruska se sem dostane vyšší třída a ta opravdu utráci hodně.Hosti ze západních státu utráci tak nějak pintlich.Tragédie pro hoteliéra je čecháček,který je totálně zdegenorovám  Slevomatem

4 1
možnosti
ZH

Pro mě je tragéd hoteliér, co se si zaplatí slevomat, a pak brečí, že mu přijeli turisti bez peněz.. Nebo si snad myslí, že na slevomat přijedou boháči?:-)

0 0
možnosti
MP

Turisty spíše odhání zloději u nás. At jde o cikány, nebo zloděje na dálnici přepadávající auta, nebo i pinkly.

1 0
možnosti
MP

Škoda, že nevíte, kolik tady tito turisté utratí  jaké mají zisky drobní živnostníci. Turistický ruch podceňovat, je s prominutím, vrchol hlouposti. Pak at se nikdo nediví, že tu chybí nějaké peníze na důchody, platy učitelů, policistů...

5 3
možnosti
MB

Já z toho článku nevidím, že by pan Nigrín byl proti ruským turistům. Naopak, jejich turismus podporuje. Jsou přínosem pro všechny - ať jsou to lázeňská města na západě Čech nebo podniky v Praze. A možná, že při takových turistických cestách vznikne i nějaká obchodní dohoda výhodná pro nás. To jen zavilí rusofobové tomu nepřejí.

5 0
možnosti
JN

J64o58s35e97f 34N60o51v14a42k

20. 6. 2014 17:54

jako cech o bezvizove ruske navstevy od 1968 nijak nestojim, ponechat vizovou povinnost, lepsi by bylo zcela zakazat.

4 5
možnosti
MP

Pane Novák, tak bychom měli zakázat vstup i Němcům. Nebo nás asi před 80 lety nenapadli?????

6 2
možnosti
PZ

No vida, tak Nigrin kromě toho, že pod tímto článkem omylem nechal otevřenou diskusi, tak se nám tu už dokonce ideově vyznal z toho, že vlastně vazalství bolševické varianty Ruska s jím instalovaným bolševickým režimem nám vlastně přineslo klid a bylo vlastně dobré. Výborně, naše rusofilní pátá kolona vlastizrádců se tu skládá z bolševické a fašizující (která sama sebe má tu úsměvnou drzost nazývat "autenticky konzervativní" - není ani jedno). Nigrin dle dřívejších jeho vyjádření, podle toho které aspekty Putinova autoritářského režimu schvaloval (mohu v případě zájmu citovat) stál na straně fašizujícího křídla. A teď se mu dokonce povedlo překlenout i rozdíly s tím druhým, bolševickým křídlem. Výborně.

3 4
možnosti
MN

a sakra, kadrovak .. tak to asi prijdu o misto;-D

0 0
možnosti
MP

Chce-li Rusům zakázat jejich turistické návštěvy u nás, pak se musel úplně zbláznit. Okrádá tím hodně živnostníků, závislých na turistickém ruchu, a přispívá tak menšímu výběru daní.

2 3
možnosti
ZH

Byly tady 23 let a o památky se rozhodně nezajímali. Jako turisti sem přijelo i komando KGB a GRU. Tak když po návštěvě touží, ať alespoň vyplní vízový dotazník.

4 2
možnosti