Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

To je jako vtip na vtipne tema? 8-o

1 0
možnosti
Foto

!!Obecně vnímám důležitost nenaivity- tj. vnímání toho, že jsou rozehrány složitější hry. Ale byla bych hodně opatrná v konkrétních soudech a předpovědích a) co člověk myslí, to se děje b) nemůžeme do toho konkrétně vidět . - Spíše je dobré (z mého subjektivního pohledu) odebírat obecné růžové brýle a hledat řešení jak v našich životech (pole, které tvoří základ) a zároveň když už potřeba toto řešit, tak konstruktivně a věcně na úrovni EU: Není problém se spojit s nějakým europoslancem a vyjet do zahraničí pomáhat v konkrétních studiích a krocích.To berte prosím jen jako moji inspiraci.

0 0
možnosti
FZ

nevím sice co má Obama v hlavě,ale po přečtení vašeho výtvoru doufám,že tam nemá stejně nas.... jako vy...:-/

6 8
možnosti
RH

Pokud máte dojem, že víte, co CIA ví nebo co neví a co kterým prohlášením zamýšlí, tak je to s vámi ještě horší, než jsem si myslel.

4 8
možnosti
Foto

M75i11l32a37n 72K91a45s76l

28. 3. 2014 17:58

vy jste opravdu neuvěřitelnej Rv

4 5
možnosti
PH

Putin je hrozně vyčůranej, vrací zbraně (šrot) zpět a ještě chce zaútočit. Obama velí Ruské armádě, nařizuje jim co mají dělat a přitom nezná historii.

http://www.ta3.com/clanok/1037481/obama-si-myslel-ze-kosovo-sa-odtrhlo-na-zaklade-referenda.html

3 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik