Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Když vidím to slovo "sympatizanty" - tak se vždy řehtám jednomu inzerátu v německých novinách - řemeslník nabízel určité služby pod zn. Pro komunisty (die Linke) a jejich sympatizanty výrazná sleva. To by u nás bylo sympatizantů.

2 0
možnosti
DD

R^ Vidím to naprosto stejně a mluvíte (píšete) mi z duše. Karma!

4 1
možnosti
JZ

Na demonstrace Slávka Popelky proti vládě přišlo pár desítek lidí.;-D

2 2
možnosti
JS

To až na tu poslední (28.4.). Na té předchozí 7. dubna bylo několik tisíc lidí a na té největší před rokem asi sto tisíc.

2 2
možnosti
JZ

Ministr financí Jan Fischer, který není schopen uhradit prezidentskou volební kampaň, bude jistě výborný ministr financí.;-D

5 4
možnosti
Foto

Já bych chtěl vidět Vás, Vy chytrolíne, jak byste splatil jen tak z partesu několik mega... Kdyby měl splácet Kalousek o co naši zem připravil, tak by musel makat rukama nohama asi tak deset lidskejch životů.

3 4
možnosti
DK

To, co předvedla u presidenta nakažená paní Němcová je za hranicí slušnosti a svědčí o její omezenosti a ne lidských kvalitách...neumí ovládat své emoce a chce řídit stát...cha...cha...[>-]

6 3
možnosti
JL

Paní Němcová, svou neúčast na přípitku plausibilně vysvětlila.

4 3
možnosti
JL

U vás je vidět, jak jste s parlamentarismem na štíru. Media, pokud mají splňovat

úlohu hlídacího psa demokracie, nemají nikomu fandit. Ba, naopak, mají se

vyjadřovat ke všemu kriticky. Ovšem, to při vašem černobílém vidění je asi těžko

pochopitelné.

6 2
možnosti
DK

Nezlobte se, já to vysvětlení neberu...Jmenování vlády se musí zúčastnit...a její vysvětlení je zlost malého děcka...já tebe lopatičkou...ty mne kyblíčkem...stojím si za svými slovy, že se neumí chovat, protože žádné poplácávání od ní nikdo nečekal...nicméně je nevychovaná a možná i vypočítavá...!!Třeb se jí její krok připíše do budoucna k dobru...!!

5 1
možnosti
Foto

Paní Němcová je v té smečce v ODS ještě stále slušná a když mluví, tak je jí rozumět. Jinak s Vámi souhlasím, že ODS by měla na kolenou zpytovat svědomí.

Nicméně - jmenování Jana Fischera do vlády je mírně řečeno plivancem do tváře všem aspoň trochu myslícím lidem. Vaše domněnka, že teď nastupivší jedinci /nikým nevolení/ si vyhrnou rukávy a spraví republiku, je poměrně naivní. Spíše čekám poslušné vykonavatele pokynů hradního pána.

3 5
možnosti
PK

Nevím jestli paní Němcová je slušná, ale jako špičkový politik je když mluví úplně prázdná. A to má na rozdíl od nás k dispozici vybrané informace, tým poradců. Na úrovni lze prezentovat jak pravicové tak i levicovější názory - on v tom zas takový rozdíl není.

4 0
možnosti
AT

Kdybychom měřili spokojenost/nespokojenost občanů počtem demonstrujících, tak jsou Nečasovci top vládou od první světové. Viz účast na permanentní demonstraci za odstoupení Nečase pořádanou Popelkou a jeho melody boys :-)

2 1
možnosti
JK

Neznam zadnou vladu, ktera by schromazdila plne Vaclavske namesti na svou podporu, takze vas blog je zcela absurdni nesmysl ;-)

3 6
možnosti