Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J94a17n 60R48á71ž

14. 10. 2014 19:57

TOP09 vzbudila při svém založení velké naděje pro pravici, kde ODS své voliče fatálně zklamala. Proto získala relativně velký počet mandátů ve volbách do Sněmovny. Voliči TOP 09 doufali, že Kalousek bude Swarzenbergem korigován, ale bohuzel pro tuto stranu, stal se přesný opak.

A tak individualismus pramenící z nabobtnaného ega obou hlavních reprezentantů TOP09 způsobil, že Kalousek je pro převážnou část voličů ztělesněním ďábla a Schwarzenberg je dnes nejznámější komik. Takže mimo Prahu, kde zejména druhý z jmenovaných se těší pro mimoporažáky nepochopitelné popularitě, je TOP09 na odpis. A k pohřbu teto strany přispívá nejenom stoupající arogance Kalouska a nastupující senilita Schwarzenberga, ale i to, že ODS zřejmě chytla druhý dech.

2 0
možnosti
Foto

víte co? dám Vám dnes vyjímečně karmu.:-)

1 0
možnosti
SN

:-)  Je to tak ! R^R^R^

4 0
možnosti
MD

No, co se týče vašich blogů, tak v 99% s vámi nesouhlasím, ale tentokrát musím vám dát za pravdu,tolik brekotu, ublíženosti  a obviňování ANO  od Top 09 a ODS jsem nečekal,je vidět že neunesli prohru, přitom to byli oni kdo připravili půdu pro Babiše,svou politikou po nás potopa a co se týče Grosse a tak moc dobrovolně neodcházel.

3 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik