Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J13a51n 34S55e66m34i74k

10. 7. 2014 11:36

Donald Trump....myslite toho co "dokazoval" ze Obama neni americkym obcanem protoze se narodil v Keni?;-)

0 0
možnosti
DF

Je vidět, že nesledujete americkou politiku. D. Trump je republikán a do Obamy a jeho administrativy se naváží od jeho zvolení. Americká politika je v tomto v poslední době velmi vyostřená. Najděte si jak D. Trump prohlašoval, že Obama není americký občan a jak má o tom nezvratné důkazy:-)

0 0
možnosti
JZ

Falklandy nejsou kolonii, ale britským územím.

1 0
možnosti
JS

J54a59n 56S23e48m89i35k

10. 7. 2014 11:40

Falklandy jsou formalne kolonii! 

 A jejich uzemi neni soucasti Britanie. 

Maji podobny status jako Gibraltar, Ostrovy Jersey a Guernsey nebo ostrov Man.   

Nejsou soucasti Britanie, jejich obyvatele nevoli do britskeho parlamentu a je to formalne samostatne samospravne uzemi s vlastnim parlamentem s hlavou statu britskou kralovnou. Britanie je zodpovedna za obstaravani vykonu casti suverennich prav jako je obrana

0 0
možnosti
Foto

Není otázkou jestli, ale kdy přijde další krize. To je prostě fakt, ona totiž chodí v cyklech. O Amíky bych se fakt nebál, oni totiž ve valné většině nevisí na státu a nečekají co soudruhům upadne od stolu. Z velké deprese byli venku za 6 roků. Evropa musela válčit, aby se z toho o dvacet let později oklepala. V USA to jistě v budoucnu krachne, ale rychle se to zase postaví na nohy ... ostatně jako vždy. Mě spíše děsí co bude v Evropě ... tou válkou to opravdu zavání.

0 0
možnosti
JS

Problém je ten, že díky globalizaci se krize, která započala v USA jako krize hypoteční, rozšířila i do Evropy. To se samozřejmě může opakovat. Oni sice byli "venku" za  6 let, ale státy musely z rozpočtů do privátních bank a firem napumpovat miliardy. Navíc některé firmy v USA díky poklesu cen akcií kupují bohatí podnikatelé z Číny nebo Ruska.

1 0
možnosti
RK

Zvláštní článek.....trošku moc složitější.

Ale asi se podivám na vaše další články.

0 0
možnosti
PK
JS

Krize v USA trvá už poměrně dlouho, akcie firem kupují zahraniční investoři, hlavně z Číny a Ruska.

1 1
možnosti
MT

To je jen uzasny vysledek nenazranych americkych korporaci, ktere si vydupaly ten "free trade". Vcetne nezamestnanosti a krize...

0 0
možnosti
JP

Abych navázal, mně se nejvíc líbí jako vysvětlení kapitalismu a socialismu, že kapitalimus stojí nad propastí a socialismus je vždy dva kroky před ním. Hezký večer přeji.

9 0
možnosti
KS

Tak do poloviny je to zajímavé, po polovině je to slátanina několika témat a výkřiků do tmy.

4 0
možnosti
JR

J78a39r87a 84R56a15n50k

3. 7. 2014 19:40

Asi jste se z Vasich medii nedozvedel, ze Donalda nikdo nebere vazne;-D

4 0
možnosti
Foto

Odkud jste vzal že ho neberou vážně?

0 0
možnosti
MH

,,USA v problémech?!,,  ;-D Tyhle pohádky o tom jak je Amerika blízko krachu atd. atd. jsem v historii slyšel už tolik a stejně to vždy bylo úplně jinak. A z většiny krizí se USA nakonec dostaly lépe než Evropa, takže myslím, že tyhle ,,výkřiky,, ať už od kohokoliv je potřeba brát trochu s rezervou. Pokud by měly mít Spojené státy blízko ke krachu tak co potom říci o Evropě ?;-)

7 1
možnosti
OB

USA dluží naprosto všude, jejich zdravotní systém je totálně v ..... loni byly takřka v platební neschopnosti, ale vlastně se nic neděje, natiskneme další papírky a ovce budou v pohodě věřit dál

1 3
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik