Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mne také. Měl jsem tam prastrýce, ten si klidně zesnul a nic mi neodkázal. Ty snímky, co máte v článku, jsou v tak mizerné kvalitě, že ani na HD monitoru z nich nic nepoznám. To si nemůžete sehnat lepší?

Kromě toho, jak na rozdíl od Vás zjistil pan Řezník, bylo nad daným místem zataženo, takže se stejně nedalo fotit.

Jméno toho, kdo zmáčkl knoflík, budeme znát hnedle po tom, co se k tomu přizná. Identifikaci osob sejmutím otisku prstů a vzorku DNA pomocí satelitního snímkování zatím nemají ani Amíci. A nejspíš jej nemají ani na seznamu zločinců. To v moskevských archivech by se spíš našel.

3 1
možnosti
MD

Takovych, co meli nastaveny vlastni stavidla tolerantnosti pomerne vysoko a i ta pretekla, jsou spousty. A pak je uz jen par tech, co si nechteji priznat omyl ci zadat si a budou je omlouvat do sameho konce. 'Az bude Noemova archa kotvit na Araratu.'

1 1
možnosti
JR

J96a35r87a 86R28a36n16k

24. 7. 2014 18:23

USA coby soused jsou jedinecni, jako turisti utraci vsude dost penez a jejich vlady si vetsina Americanu nevsima take, urcite si na ne nemohu stezovat, ani se obavat, ze by mne okupovali....kdybych zila v Evrope, mela bych tted z Ruska husi kusi po tele;-Da premyslela, kam emigrovat;-)

3 0
možnosti
BM

Mě Americká politika nezklamala. Naopak potvrdilo se že to jsou váleční štváči. Nevynechají jedinou příležitost se nějakých bojů zúčastnit a nebo je vyprovokovat. Důvod se vždy najde. Slušným Američanům se omlouvám. Evropa už by měla přestat lézt Americe do zadku, nezúčastňovat se jejich "akcí" postavit se na vlastní nohy a probudit svou hrdost. A starat se o obyvatele Evropy jak nejlépe dovede, to co doposud předvádí, nic moc.

Doufám že bude lépe, nebo lépe už bylo?    Hezký den

13 3
možnosti
KB

Já mám USA rád. Kalifornii, Údolí smrti, sekvoje, Floridu i New York. Jima Morrisona, Boba Dylana...Jacka Londona... Davida Lynche, Olivera Stonea atd...je toho spousty, co mám na Americe rád.

Ale určitě nemám rád jejich politiky...Obamu, Kerryho, McCaina, Bushe, Clintona, Albright...tihle lidé jsou pohromou pro celý svět.

12 3
možnosti
PK

P98a56v75e72l 84K27u30l38a

24. 7. 2014 14:46

To jsme na tom stejně. Já taky nejraději Reagana !!

3 0
možnosti
TN

Čistě racionálně, kdybyste pane autore měl nejvyšší bezpečnostní prověrku, tak byste měl přístup k relevantním informacím...ale protože ji vy ani já nemáme, tak čerpáme z veřejných zdrojů a můžeme vesele spekulovat...

3 0
možnosti
TP

jak může někdoho zklámat objekt jeho iracionální nenávisti?

8 1
možnosti
HJ

To bylo první co mě napadlo;-D Miríska zklamaly USA;-D

3 0
možnosti
RK

Nechápu jak vás můžou USA zkalmat ..............vy jste měl USA rád ?

7 0
možnosti
PF

P25e94t47r 11F17o31j19t34í24k

24. 7. 2014 14:26

zklamat Vás může kdokoliv:-/

3 3
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik