Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Nadherne napsano....karma.....

5 0
možnosti
SN

:-)....Moc s Vámi souhlasím!  Díval jsem se na dnešní večerní HP, bylo to moc zajímavé!  Moderátor vší silou a mocí nutil tázané, kteří byli vyznamenáni, zmíním dva, dr. Svatošovou zakladatelku hospiců a biskupa Radkovského. Bylo až trapné, jak je moderátor nutil nápovědnými otázkami říci něco proti výběru presidenta. Všichni čtyři se nějaké dehonestující odpovědi na konto presidenta velmi diplomaticky vyhnuli a nakonec, když situace se blížila trapnosti, vystoupil biskup Radkovský,(mimochodem vystudovaný matematický analytik),  s tím, že je rozhovor veden                  v negativním tónu a je třeba tento způsob změnit, ostatní jej svorně podpořili!

       Čili....je to linie daná, za každou cenu si kopnout do presidenta! 

    Jak proti jednání těchto čtyř vyznamenaných je komentování udělení vyznamenání presidentem, které bez zábran a patřičnou dávkou vulgarity, pronáší náš velký Kalousek.

6 0
možnosti
SN

:-).....zapomněl jsem -R^R^R^

1 0
možnosti
JC

Souhlas..a když něco napíšete tak vás nějakej komunista smaže

3 0
možnosti
MS

Když vy to všechno vidíte z pozice člověka, vetknutého v ruský anál. ;-D

2 9
možnosti
MV

V kterem analu jste vetknut Vy?:)

0 0
možnosti
VK

Cituji z blogu :Vetknutí v západní anál.....

Přesně. To jsi ty Nigrine. I kdyby jsi se stavěl na hlavu, tak jsme příslušníci západní civilizace. A můžeš se klidně s pátou kolonou přetrhnout a nic na tom nezměníš. Pokud ti to nevyhovuje, tak se přesuň do své vysněné země.

2 11
možnosti
MB

Jedna totalita prostě byla vystřídána totalitou daleko horší. A do toho análu nás dostal velký dramatik. Bohužel, před 26 lety naprostá většina z nás vůbec netušila, kam to zase vlezeme.

10 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik