Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IC

Nigrine, to že Vy máte v hlavě už dávno chaos, to už dávno víme. To jste do titulku dávat nemusel. Poslední důkaz je tento váš blog!!

0 0
možnosti
Foto

pane Nigrine, jste buď profesionální lhář a demagog, anebo absolutní hlupák....

2 0
možnosti
JZ

Nigrín je placený zrádce a kolaborant, Putinův trol.

6 2
možnosti
JM

Ziegler je neuměl, který neví jaký je rozdíl mezi průměrem a obvodem kmene stromu, prostě novinář...

0 3
možnosti
JZ

Nigrín jako každý komunista schvaluje zabíjení žen a dětí. Vím, že se tady kdysi kvákal něco to tom, že když Rusové zabíjeli Pobalťany, že je to v pořádku.

5 2
možnosti
JZ

Nigrín je cynický gauner, který schvaluje zabíjení žen a dětí.

4 2
možnosti
JH

Údajně - prý - snad - možná - třeba - střílelo se z Ruska - z Ukrajiny - snad vojáci - snad "separatisté" ---- pojďme od toho -- nic nevíme!!!!! Všechno ostatní jsou jen kecy - a zbytečný!!!

2 0
možnosti
Foto

Zpráva která byla jako první verze článku na Novinkách.

Stroj údajně spadl u města Šachtarsk. Tam podle ruských vojenských analytiků nepůsobí ukrajinská armáda. Proruští separatisté se na webu chlubí, že sestřelili ukrajinské letadlo, uvedla Česká televize. Je možné, že se zmýlili a sestřelili civilní letoun

5 0
možnosti
JF

Velitel ruskych separatistickych povstalců na Ukrajině  Strelkov se na sociálních sítích někdy kolem 17 hodiny chlubil sestřelením velkého letadla - už to smazal. Tihle separáti prý mají ruský raketový systém BUK, schopný sestřelit letadlo i v této výšce....Rv

8 0
možnosti
Foto

K poslední větě. Je to jednoduché, v lokalitě nic jiného, ve výšce 10,5km, než BUK, tedy SA11, letadlo sestřeli nemůže. Ale teď je to složitější, protože s nimi disponuje jen Ukrajinská armáda a neohlásila, že by jednotka BUK přešla na stranu separatistů, tak jako různé jiné jednotky s tanky a BVP a podobně. Jsou to tři vozidla, řízení palby, radar a vlastní odpalovací zařízení. Že by ho tajně propašovali z Ruska je nesmysl, tam přenášejí maximálně ruční odpalovací zařízení PVO s dosahem pár kilometrů. Další úhel pohledu může nabídnout trajektorie padajícího letadla, které letělo od západu a zasaženo tedy bylo, pokud se tedy skutečně jedná o raketový útok, ještě nad územím ovládané UA. Spíš to vidím na omyl UA, možná úmysl některé cizojazyčně hovořící jednotky. Proto si myslím, že to nebude nikdy odhaleno, protože to na UA nikdo nehodí a druhé straně to nebude možné prokázat. Nakonec to svedou na kachny.

3 4
možnosti
IC

Jak to vidíte Vy Dopito nikoho nezajímá. Počkáme si raději na finální zjištění viníka a ne doměnky a fabulace "expertů" jako jste Vy.

0 0
možnosti
MP

Střílelo se na Ukrajině, ne z Ruska. Cui bono?

0 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik