Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Mě by nejvíce zajímalo jestli ODS již vystřílela všechen arsenál svých stranických osobností nebo co ji vedlo k tomu ,že na úřad prezidenta dala jako svého kandidáta dementního staříka s přemoudřelým výrazem v obličejové části své postavy. Tento pán je u koryta sice již řadu let ale slovní projev má jak Otík (vesničko má středisková)

7 0
možnosti

ODS je v krizi jako KSČ na konci 80 let. Už ji zbyli pouze zasloužilí straníci.

Korunu tomu nasadili s Přemkem, který je o koryta 20 let, který všechny špatný věci pomáhal prosadit a který se teď od všeho chtěl ostřihnout.

Jenom mě děsí, že se našlo přes 100 000 lidí, který mu to sežrali.

5 0
možnosti
LC

nějaký pravicový diskutér mě posílal s Vámi na pivo,nešel bych, za prvé jsem z brna a hlavně ,nebaví mě ,když si s někým notuju, máme stejné názory, to spíš se přít s nějakým pravičákem, jo a karma

P.S. jako většina co volili Diensbira, půjdu volit zase a to  menší zlo,než je Kalousek a TOP

6 3
možnosti
JK

Naprostý souhlas, karma. R^

6 1
možnosti
SP

Že vy dva si notujete mě nepřekvapujeRv

2 5
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik