Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

Jaromir.Petrik

29. 9. 2012 12:51
Ví někdo z diskutujících,

zda je Pavel Vondrouš skutečně členem KSČM?

0 0
možnosti
MN

mirni

29. 9. 2012 18:01
Re: Ví někdo z diskutujících,

tak to je otazka, ale nezdalo se ze by lhal ... podle mne na tom ani moc nezalezi .. je fakt ze to muze byt argument pro pravici .. dokonce by na tom mohli zalozit dalsi pokus o rozpusteni KSCM. Ale podle mne je to vcelku hloupost. No tak ODSka uz Klause nechrani, dokonce Necas byva vuci nemu pekne vyhraneny, ochranka dokazala taky ze by ho klidne nechala odkrouhnout aniz by hla brvou co si ted pocne....

0 0
možnosti
V

ves55

29. 9. 2012 7:03
karma

naprosty souhlas R^

1 0
možnosti
P

piranha

28. 9. 2012 23:26
hmmm

Jo, kdyby se to stalo vašim spasitelům, Nigrine, udatným bojovníkům za spravedlnost a hrdiny, kteří se dokáží postavit proti teroru Kalouska a Nečase, jo, to by se děli věci.

V tu ránu by ten hrdina byl označen pane Nigrinem za vraha, který v žoldu pravičáků neváhá pozvednout zbraň, byť plastovou, jen aby zastrašil odborové, levicové hrdiny, kteří neohroženě a zadarmo bojují proti nechutným, vraždícím pravičákům.

Ale proti Klausovi Nigrin ocení cokoli. Třeba i kulku do hlavy, protože Klaus byl pravicově zaměřený. A jistě si tu kulku zasloužil. Odboráři ne!

3 0
možnosti
MN

mirni

29. 9. 2012 8:16
Re: hmmm

nejspis jste si clanek poradne neprecetl, a nebo jej nepochopil. Zadneho hrdinu z toho kluka nedelam. A jestli jste si vsiml tak jsem napsal, ze pouzil formu se kterou nesouhlasim ... ale s vami je celkem zbytecne diskutovat protoze vy mate svuj vyhraneny nazor. A tak vam mohu jen poprat s temi ktere vy uctivate, hodne stesti. Ja uctivam slusne lidi a nevadi mi jestli maji modre, oranzove, zelene, nebo cervene tricko!

1 0
možnosti

furtkecal

28. 9. 2012 21:21
pane, nežerte to tak, bylo jenom dost špatné divadýlko

:-P;-)

3 0
možnosti
MN

mirni

29. 9. 2012 8:29
Re: pane, nežerte to tak, bylo jenom dost špatné divadýlko

nebojte se nezeru to, a mate pravdu, bylo to jen divadylko,, jak to strileni z kulickovky tak i potom daleko vetsi divadlo na TV Nova .. nebo vam pripada normalni ze budou Klause vysetrovat zda mu neco neni kdyz se mu do saka nekdo strefi kulickovkou? My se proste stale chovame jako v te dobe komunistu, tam se prdelkovalo kolem potentatu zrovna tak. A neverim, ze by snad Klaus sam chtel byt vysetren a celkem cenim to, jak k tomu pristoupil ze se nenechal vytocit ale sel dal davem a podepisoval, zatimco ochranka se rozhlizela jestli nahodou jeste nekdo neprijde ... a potom vyjadreni toho moderatora v TV ze takova strela z kulickovky boli .. tak to mne uplne dostalo. Nevidel jsem ze by Klaus fnukal. Mate pravdu proste to byla komedie!

0 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik