Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když může pan Nigrin kritizovat pana Schwarzenberga, tak proč by pan Schwarzenberg nemohl kritizovat pana Zemana? Jediná smůla je, že nikdo v Rakousku nečte pana Nigrina.:-)

1 1
možnosti
SB

já nevím, že toho pána ještě pustí z bidetu mezi lidi...........protože to, co říká, se už definitivně podobá tomu, co z něj padá......Rv

4 1
možnosti
DD

Ano, patříme a vždy jsme patřili do Střední Evropy. Má-li někdo přesouvací pocity, jsou to jenom jeho pocity.:-)

2 0
možnosti
Foto

Takže, když někdo vysloví negativní názor na pana Zemana, pomlouvá Českou republiku. Co mi to jen připomíná?

3 3
možnosti
DD

Pan Miloš Zeman je řádně zvoleným prezidentem naší republiky. Pokud ho lživě a hrubě pomlouvá někdo (navíc s naším občanstvím) v zahraničí, pomlouvá tím i naší republiku. Tento pomlouvač nikdy neměl to naše občanství obdržet, protože naší republice vždy škodil a škodí.

5 3
možnosti
AK

Do zapadni Evropy jsme urcite patrili do r 1918, pak uz je to jen stredni, po r 48 vychodni, ted zase stredni, ale do zapadni uz asi nemuzeme, protoze nekdy rozbite uz nejde stravit.  Bohuzel...

1 1
možnosti
SB

Moc mě neláká příslušnost do muslimské části Evropy. To raději zůstanu Středoevropanem.

5 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik