Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

To jsem mohl myslet, že si na tom spousta lidí smlsne.... Avšak, když jsem ten projev slyšel, také jsem zíval........ Pan Zeman mluví již dvacet let úplně stejně....

5 8
možnosti
TH

Nuda nuda nuda...nevydrzela jsem....

4 7
možnosti
RH

Výlevy opilců vypouštím.. :-(

6 8
možnosti
VK

Mnoho lidí,by si mohlo ,,lebedit "mít  výlevy tzv. opilců  ve střízlivém stavu.

0 0
možnosti
JH

J35a82n 88H61l79e63d36í15k

7. 5. 2013 16:33

pane Nigríne, projevy komunistů není potřebí poslouchat, jsou milionkrát omleté, absolutně bez náznaku ústupu zdravému rozumu a snaze se dohodnout. Zemanův gottwaldovský postoj ke všem lidem, kteří s ním ve všem absolutně nesouhlasí, je až trapné poslouchat. Takový president projevuje sklon k diktátorství a pokud neupraví a nezcivilizuje svůj styl projevu, málokdo se s ním bude ve světě bavit.

7 13
možnosti
MN

ja nehodnotim lidi na komunisty a nekomunisty, svazaky a nesvazaky, .. ale na rozumne a kteří něco dokazali a ty, kteří nejsou schopni naslouchat a chovaji se vlastne stejne jako se chovali kdysi ti, kterim se rikalo kovani komunisti -- také měli vždy svoji pravdu a kdokoli s jinym názorem byl jejich nepřítelem ... neslysel jsem ani naznak toho co vy pisete - slysel jsem snahu o to, aby se sněmovna dokázala spojit při schvalovani zakonu ve prospěch této země, slysel jsem to, ze prezident ma sve ukoly které chce s vladou a sněmovnami konzultovat a pokud bude v jeho silach tak i pomoci, slysel jsem o jeho nazoru na zahranicni politiku, slysel jsem to, jaka je v této zemi demokracie .. kdo tvrdi něco jiného poslouchal jiny projev a nebo si vytahl jen to, co chtěl a nechtel slyset a  umyslne to neuvadi! Nikde nezazněla zadna vytka - snad az na fotovoltaiky - ostatne o tom hovori i premier, prezident muze ukolovat BIS aby zjistila kde byla spachana trestna cinnost, muze proste prispet v reseni a pokud se k tomu nabidne je to dobře, nejak se nikomu nechce hovorit o tom, ze se snazi splnit slib a bude davat tretinu platu na uhradu statniho dluhu .. proc? inu nekterym se to nehodi tohle priznat .. protože obraz tohoto člověka si uz davno vymalovali - opilec, nabubrely egoista, domyslivy intelektual - proste demon! Proc tam není zlatej Karel ten by spinkal a nikoho neotravoval ani nepopouzel ....

9 2
možnosti
JZ

Zvýšení firemních daní by vedlo akorát tak k dalšímu růstu nezaměstnanosti a omezení investic, čili Zeman si protiřečí.

4 5
možnosti
MN

v tomto pripade nebudu reagovat, protože nase názory se diametralne lisi, ve vetsine vase blogy jsou jen ukázkou vašeho vlastního nazirani na svet - bez pripusteni diskuse, neboť dobře vite, ze by bylo asi hodne negativnich připomínek. ale i to je demokracie!

7 2
možnosti
JZ

Tak třeba nápad Miloše Zemana na zrušení rallye je opravdu šílený, ono cigarety zabijí více lidí než rallye, takže bychom je mohli zrušit.

5 3
možnosti
MJ

To je paráda míti otevřenou diskuzi, že pane agitátore Zieglere.

8 4
možnosti
ZB

Ministr zahraničí je podřízený prezidenta? Kde jste přišel na takovou hloupost?To jste rovnou mohl napsat, že každý občan je podřízený prezidenta...já projevy MZ také nesleduji a když vidím jeho ksicht v televizi okamžitě ji vypínám.Je ignorávání prezidenta trestné?

7 13
možnosti
MJ

To se to chrápe v pracovní době , když je placen z našich daní, ignorování prezidenta by bylo kdyby se jeho projevu neúčastnil, takto se přišel tento neforemný klaun jenom do práce vychrápat.

10 5
možnosti
JL

To je fakt, s tím spaním je trapnej, ale má pěkný hrádek Orlík, to se mu musí nechat, že to jeho předkové zmákli po 30leté válce, když si ho opatřili. Mají zjevně v genech vkus a schopnost urvat co se dá. Ale asi tolik nechrápali při práci, jako jejich současný potomek.:-);-)

10 6
možnosti
SB

Především bylio mladší. Nic proti starým lidem. Věk nemůže ovlivnit nikdo. Ale měl by mít dost soudnosti, aby uznal, že už na některé věci prostě nestačí.

9 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik