Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Doporučuji Vám článek z dnešních Britských listů "Nebudeš míti bohů přede mnou." Je to rozhovor s bývalým německým poslancem z KDU-CSU, blízkým spolupracovníkem kancléře Kohla. Je to jeho pohled na dnešní politiku, prosazovanou USA. Vážně to stojí za přečtení (a uložení).

0 0
možnosti
OH

O32t14t56o 97H61a78l48í31ř

27. 3. 2014 13:05

Kde se dá snížit karma? Takvouhle slátaninu jsem už dlouho nečetl. Nepsal jste dřív do Rudého práva? Tuhle rétoriku si pamatuju. Jen jsem myslel, že bolševici, co tyhle ideologické žvásty tvořili, už dávno pomřeli. Teď vidím, že jeden ještě žije. Ve svém článku naprosto ignorujte fakta a v zápalu ideologie jste opravdu splácal dohromady páté přes deváté jak ve vykonstruované obžalobě doby vašeho velkého vůdce J.V. Stalina. Naštěstí tací jako vy už vymírají. Vážně by mne zajímalo, čím jste se živil za socialismu - byl jste politruk, cenzor nebo fízl?

2 6
možnosti

Njn, je nás tu prostě deset milionů. Mezi těmihle deseti miliony se prostě najde dost lidí kteří budou milovat vládu tvrdé ruky, budou milovat když budou mít všichni holé zadky a tím pádem nebudou muset tak závidět.

Díky, ale já mám rád svobodu a mám rád možnost o sobě rozhodovat. Mám rád svobodu, rád vycestuju jinam než do Jugoslávie či Bulharska. Amerika má hodně chyb, EU ještě více. Ale když si je porovnám s Ruskem, hned vím kde mé sympatie nejsou.

Mimochodem, Vaše "argumenty" nemá cenu vyvracet. Je to snůška tendenčních keců.

5 3
možnosti
DR

Američani Afghánistánu pomohli od vlády fanatických vraždících ručníkářů a stálo je to hodně peněz - a nejen to. Rusáci přišli na Krym jako neoznačení banditi a nezanedbatelnou ukrajinskou menšinu okradli o vše co našli. Brežněv by měl radost. Nevypadáte na to, že byste se narodil až po roce 68 - možná už Vám ale paměť neslouží. Zajímalo by mě co říkáte na volby v Čečensku? 99,7-106% pro Putina.

3 11
možnosti
AG

A69l79e93x 84G59r14e22g56o88r

27. 3. 2014 10:03

Američani Afghanistánu nepomohli. 

Plán byl totiž stejný jako v Iraku zničit a potom za jejich peníze opravit.

Nevyšel a dnes vláda Karzaiho jedná s Talibanem jak dál.

5 0
možnosti
MP

Obama je ještě nebezpečnější socialista než jsem si myslel. Vyhrožovat umí. Chce se mstít, bez ohledu na miliony lidí v Evropě. Veřejně před miliony diváků přizná, že mu nezáleží na milionech Evropanů! Aspon že je upřímný. Trochu mi připomíná nacisty. Nebo se mi to jen zdá?

9 4
možnosti
JC

Nezdá. Prostě chtějí vládnout celému světu. Ale zrovna Obama jako člověk určitě není tím, který o tom rozhoduje. Musí poslouchat, myslím si.

5 1
možnosti
JC

Tisíce argumentů, hmatatelných, očividných, ověřitelných - všechno málo, všechno se okecá, zavrhne, odmítne. Protože strýček Sam to takto rozhodl a hotovo!

Za článek velká katma, velmi dobře napsáno!R^

8 4
možnosti
JH

J69a20n 79H40y23n62e79k

27. 3. 2014 8:26

O tom, že hrozí rozdělení Ukrajiny se říkalo dávno před únorem 2014. Chce si to někdo připomenou, tak ať si najde staré zprávy o dění na Ukrajině. Ukrajina  byla v kolapsu podstatně dříve než přišel Majdan. Jenže převratem z Majdanu se neblíží lepší časy Ukrajiny. Přijde čas, kdy další místa Ukrajiny se budou chtít spojit s Ruskem. Musí to být znova bez prolití krve. To se na Krymu podařilo. Na Majdanu ne.

7 1
možnosti
JC

A mám obavy, že bude hůř na Ukrajině. Lidé, jak píšete, se tam budou chtít znovu vrátit pod Ruskou federeci a začnou pogromy. Je mi Ukrajiny líto.:-/

4 2
možnosti
FS

Výborně napsáno,ale už počítejte s tím,jak se na vás vrhnou různí devótní ochránci "demokracie" po americku.

13 4
možnosti
IR

I40v86a80n 84R89a28č16e97k

27. 3. 2014 9:00

A proč? Nejlepší je nechat tu vaši rudou partičku být. Tady se vykecáte a vypláčete ze svých frustrací a pak třeba neděláte něco horšího;-D

4 9
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik