Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

…„vyjímkou“ se píše výjimkou. Nedivte se, že když neumíte psát česky, budete apriori dehonestován.

0 0
možnosti
Foto

Ten pravopis mi vadí ze všeho nejméně.

0 0
možnosti

Situace je strašně jednoduchá. Současná vláda je nelegální. Nemá mandát k ničemu co si neuzurpuje. Její jediný faktický mandát je dovést zemi k volbám. Nemá ani mandát k vypsání jakéhokoliv referenda.

Řešení je také jednoduché. Ukrajinská armáda je na východě díky násilným akcím separatistů. Když nebudu násilné akce separatistů, nebude tam ani armáda.

2 0
možnosti
KB

Obama a EU, kteří ten majdanský puč proti demokraticky zvolené vládě zorganizovali a financovali, nemohou ustoupit. Jim je jedno, že ty jejich kreatury Turčinov, Jaceňuk, Jaroš, zlodějka Tymošenková...vraždí lidi. S tím se počítalo. Nevadí jim, že v pučistické prozatimní vládě jsou nacisté. Jsou to jejich nacisté, tak co...Hlavně, že jsou proti Putinovi. Obama neustoupí a chaos bude pokračovat, i kdyby by měla vypuknout 3. světová válka. Protože USA a EU se od roku 1990 nikdo nepostavil. Ať přepadli kohokoliv, nikdo nedokázal vzdorovat. A vedení OSN bylo vždy strachy bez sebe , když by mělo potrestat USA (něco jako Zaorálek u nás). Jak by dopadl v USA prezident, který jako první neuspěl po dlouhé době v lokálním konfliktu a který zbabral puč?

4 0
možnosti
Foto

Jak víte, že to organizovala EU a Obama? To jsou jen dojmy. Přesněji řečeno, kecy.

1 1
možnosti
JL

Další ukrajinolog. Co Čech, to odborník na Ukrajinu. Lidi v téhle zemi normálně rozumí fotbalu, hokeji, pivu a politice. Ale od Majdanu každý chlap rozumí také Ukrajině. Legrační.

3 0
možnosti
KB

Ale předtím byli přece Ukrajinci pro Čechy jen tím nejhorším póvlem...ukáčky. dělajícími nejhorší práci, vrahy a násilníky.

1 0
možnosti
JK

J81a14n 93K26o76z81á34k

12. 5. 2014 11:26

Panebože. Vás si neumím představit. Opravdu žijete, nebo jste převtělenej Stalin?

4 4
možnosti
Foto

každej jsme nějakej

4 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik