Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma kolego!

Nejvíc mne štve, že tu politiku v pozadí většinou odnesli obyčejní Ukrajinci!

0 0
možnosti
MP

v roce 38 čeští četníci žrali  v pohraničí úbohé árijské dítky, znásilňoval babičky a pražená nemluvňátka mleli v kafemlejncích  . Psal o tom všechen německý tisk............

1 0
možnosti
KB

Pro mně je hlavním poučením posledních 23 let zjištění, že mezi "standardními demokraciemi" a diktaturami je ve skutečnosti daleko menší rozdíl, než jsem si myslel.

2 0
možnosti
Foto

Co k tomu mohu dodat? Blahopřání k svátku našemu dlouholetému blogerovi. Tak dobré zdraví a hodně tvůrčího elánu přeji R^

4 0
možnosti

J26a71n 32Š17u20s22t58e70k

6. 3. 2014 7:11

Ten s tím samopalem mi připomíná jednoho (vlastně více) nenávistného blogera, který celý život po roce 1990 zasvětil boji proti komunistům a šíření "demokracie" ve svých článcích! 

Samozřejmě, Karma ! :-)[>-]

4 2
možnosti
Foto

Pravdu vi jen ten strelec, ktery strilel. Hadat se o to je neproduktivni tlachtani. Zda se to dozvime? Asi nikdy.

1 0
možnosti
PZ

(Cituji Josefa Bousku): Vzhledem k šířícím se konspiračním teoriím na téma telefonátu estonského ministra Paeta s lady Ashton je dobré přečíst, co na to dnes říkala ta samá doktorka, na kterou se ministr odvolával - protože jinak je to klasická polopravda ruský propagandy:

Olga Bogomolets said she had not told Mr Paet that policemen and protesters had been killed in the same manner. "Myself I saw only protesters. I do not know the type of wounds suffered by military people," she told The Telegraph. "I have no access to those people." But she said she had asked for a full forensic criminal investigation into the deaths that occurred in the Maidan. "No one who just sees the wounds when treating the victims can make a determination about the type of weapons. I hope international experts and Ukrainian investigators will make a determination of what type of weapons, who was involved in the killings and how it was done. I have no data to prove anything."

Mr Paet's assertion that an opposition figure was behind the Maidan massacre was not one she could share. "I think you can only say something like this on the basis of fact," she said. "Its not correct and its not good to do this. It should be based on fact." She said the new government in Kiev had assured her a criminal investigation had begun but that she had not direct contact with it so far.

1 0
možnosti
FT

"Když Urmas Paet ve středu komentoval zveřejnění odposlechu, zdůraznil pro agenturu RIA Novosti, že jen předával názory získané z Ukrajiny a ne vlastní hodnocení jejich pravdivosti. "Je velmi nešťastné, že se rozhovor dostal k těm, kteří ho neměli slyšet. Hovořil jsem o tom, JAKÉ SE OBJEVUJÍ VERZE TOHO, CO SE DĚJE NA UKRAJINĚ. Nehodnotil jsem je. Jen jsem vyjadřoval obavy, že když tyto řeči začnou žít vlastním životem, může to zhoršit situaci na Ukrajině", konec přepisu."

1 0
možnosti
Foto

Dost vám nerozumím. Skutečnost, že snajpři stříleli lidi na obou stranách není nic nového. Je na vás, jak to vyložíte.

Pokud je považujete za objednané opozicí, myslím, že je to silná blbost. Proč by najímali střelce a stříleli na obě strany? Pokud by tím chtěli Janukovyčovi namydlit schody, tak by stříleli jen do vlastních. Na druhé straně proč, když už ho začínali mít na lopatě?

Pokud by to měli být střelci od Janukovyče, tak platí totéž. Navíc by to byl od něj nesmyslný tah a zřejmě na takovou věc nemá.

Já se kloním k tezi, že to byli lidi od Putina, který potřeboval nahnat strach a ještě více rozdmýchat nenávist obou stran a tím vyeskalovat situaci. Další kroky tomu odpovídají. Odpovídají tomu i uniformy stejné, jako měli neoznačení vojáci na Krymu.

Ale pokud potřebujete omlouvat Putina a ruský vpád, tak je samozřejmě vaše teze logická.

2 7
možnosti
ZK

Z17d49e93n94a 97K53o43č71í

5. 3. 2014 23:08

Střelci měli za úkol vyprovokovat jednu i druhou stranu. Je to běžná taktika, kterou prováděli v poslední době muslimští povstalci a osvědčila se.

Prokazatelně byli střelci na střechách v území, které bylo kontrolováno opozicí a nikoliv policií. Proto se střelci také mohli bez problémů ztratit. Zlé jazyky tvrdí, že čečenským ostřelovačům dělalo krytí hnutí UDAR.!!

6 3
možnosti
MJ

Hezký večer.

Vždyť to jsou hrátky mocných. hrátky, které dělají z okolního světa blbce. Blbce z lidí zde  na straně  Majdanu a blbce z lidí na straně Ruska. A propó...na každém šprochu pravdy trochu. proč se hádáte? Proč ze sebe necháte dělat blbce? Ovládání lidí je umění. A tak vlastně obdivuji ty "kruhy", který umí manipulovat světem.. A když to lidi chtějí, ať to mají........

0 1
možnosti
PZ

Na každém šprochu pravdy trochu = jeden z nejimbecilnějších logických klamů vůbec.

1 1
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik