Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zaorálek je ten pověstný Werichovský vul. Neumí nic, a hraje si na ministra. Jen proto, že Slávkovi podržel ve vhodné chvíli pytlík. To umí, tomu rozumí.

2 1
možnosti
Foto

Zaorálek to je jen velký mluvka, nechápu jak někdo, kdo nemá diplomatické jednání může dělat ministra zahraničí. Zatím spíše svým vystupováním naší republice škodí. Takhle se zahraniční politika nedělá, obzvlášť když náš stát je  značně závislý na vývozu a zároveň s našimi podnikateli i na dobrých mezinárodních vztazích.

Rychleji mluví jak myslí a toto rozhodně není přednost diplomata, který má naši vlast na této úrovni reprezentovat.[>-]

3 1
možnosti
Foto

Jsem šokován nejen tím naším Covšechnozvoral, ale i Obamou a EU a když jsem dostal do schránky mail, který to vysvětluje, tak už nerozumím ničemu.

1 0
možnosti
Foto

Proti státu je legitimní vystoupit a být ozbrojený.  Stát vládne silou a ničemu jinému než síle nerozumí.

2 2
možnosti
JK

tomu se říká anarchie, přispívejte do časopisu Doutnák ;-)

3 0
možnosti
DN

No pane Koranda, pakliže se jedná v kijevským parlamentu s kalašnikovem mezi lopatkami tak to taky nepokládám zrovna za echt demokracii. Je to prostě fašistický převrat co se stalo v Kijevě, a těžko mě někdo přesvědčí o opaku. Že naši předposraní politici a média budou jen tančit americkej taneček mě nepřekvapuje, blbý je, že spousta lidí jim to pořád žere, jedněm i druhým.

3 1
možnosti
JC

Co do toho zase taháte fašismus? Kde jsou tam jaké fasces? Že Vy jste taky jeden z těch, co neví, co to slovo znamená, a užívá ho proto jako nadávku!

0 1
možnosti
PK

No autore jestli nechápete že s Kalašníkovem za zady se jedná o platné referendum tak pak chápu že jste volby za minulého režimu považoval také za platné8-o

1 1
možnosti
MD

Nejak se nam to cele prevraci na ruby. Rusko a Rusove zacinaji predstavovat v podstate klidnou, konsolidovanou a pomalu silici velmoc, kolem ktere zdesene pobiha USA a EU se svymi problemy a neschopnosti je resit. Pobiha s kbeliky vlastni spiny v rukou a ne ze hleda ale vytvari zaminky k jejich vyliti na Rusko. Pokud timto chteji ziskat uspech u lidi, u hloupych se jim ho jiste dostane.

13 3
možnosti
MD

O nasich nemoudrych parmilionovych politicich zadluzene a vykradene zeme, co si o sobe mysli, ze je nekdo bere vazne, nema smysl vubec mluvit. Strejdove.

5 1
možnosti
LN

..pane Nigrine....pokud se pamatuju...patřil jste vždy k nejtvrdším kritikům knížete jako ministra zahraničí...a myslím, že jste tu vykřikoval i něco v tom smyslu...že každý jiný bude lepší..a socan zvláště...a hele..ono to tak není...že vy budete takovej od přírody šťoura..:???

4 3
možnosti
MS

Ale vždyť se do všeho stále montuje - on je předsedou zahraničního výboru parlamentu ČR. Je to člověk pro všechno: chvilku v hospodě se študákama, chvilku na jednání Bildebergu, chvilku demonsruje v Kijevě, chvilku uznává Kosovo bez potvrzení Českým parlamentem, prostě zastane v jedné osobě práci Pata a Mata.

Zde k tomu podává přesné informace.

http://www.youtube.com/watch?v=W1dnEyRUrvo

Také si pusťte včerejších 20 minut Radiožurnálu a potěšte si duši.

Současné kvadro Sobotka, Zaorálek, Stropnický a Schwarzenberg nám může závidět každý stát na světě.

3 2
možnosti
Foto

Nemám rád ČSSD, ale slova ministra jste neřekl celé. Vypadla Vám ta část, za Ruské vojeské přítomnosti. V tom už je kapánek rozdíl. Navíc ma v tomto případě pravdu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik