Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P54a32v89e14l 93H56e38k

6. 5. 2014 22:09

Nu, pane Nigrine, od Vás poučování o morálce a objektivitě je obvzláště pikantní.

1 0
možnosti
JC

A pročpak? Co Vás k tomuto výroku vede, prosím?

0 0
možnosti
Foto

Occamova břitva, Quo bono. Ale když toto neplatí (jak vidno i z předchozích textů), tak je každá snaha zbytečná.

0 0
možnosti
JK

Neviem, či ruskí blogeri sú na Ostrovoch alebo nie, ale určite si pamätám, že nedávno sa v Bruseli uvažovalo o tom, že by sa z fondov platili ľudia, ktorí by propagovali bruselské hodnoty. Preložené do normálnej reči by boli platení za to, že budú v blogoch a v diskusiách pozitívne písať v duchu jednotnej bruselskej línie.

Či sa to nakoniec realizovalo alebo nie, neviem. Ale podľa iniciatívnosti niektorých pro-bruselských diskutujúcich a až neuveriteľného množstva ich príspevkov (kedy sa vyjadrujú desiatky krát a reagujú v podstate na všetko a na každého), by som to teoreticky mohol považovať za reálne. Ale nikoho obviňovať nebudem.

Len ma napadlo, že ak by to takto fungovalo, ako najlepšie zamaskovať stopy? Jednoducho tak, že z toho, čo robím ja (teda Brusel) obviním druhú stranu (teda Moskvu).

Viem si však predstaviť aj to, že ruskí agenti píšu príspevky. Ale inteligentný človek si asi sotva urobí názor z 3-riadkového či 10-riadkového príspevku nejakého agenta. Navyše pri manipulácii platí viac než kdekoľvek inde - všetkého veľa škodí. Najviac na teraz dopláca pro-západná propaganda. Jednoducho to prepískli, preexponovali.

Tu by som videl výhodu ľudí z bývalých komunistických krajín. Tí na rozdiel od západniarov cítia propagandu na sto honov. Veľa ľudí má s čím porovnávať - články v Pravde či Rudom práve sú skrátka nezabudnuteľné...;-D

0 0
možnosti
MJ

Jasne. Na Ukrajine umiraji lide s posvecenim jejich prezidenta, EU, Zapadu... Pan Putin v tom nahodou nema ani jeden prsticek? Kdyz uz jste tak vyvazeny...

4 1
možnosti

Pan Putin nemá na Ukrajině prstíček náhodou ani jeden, ten tam má přímo želízko v ohni, etnické Rusy.

2 3
možnosti
MC

Téměř zbytečný článek. Hlavně, že máte jasno kolego. Musíte být opravdu šťastný člověk.

1 1
možnosti
JF

Ty seš takovej komediant, Mirísku;-D;-D

1 3
možnosti
JM

Jste tak naivní,nebo tak dobře placený ?

5 4
možnosti
KO

Nic proti ničemu, ale pokud neznáte jiné než Vámi navržené dvě škatulky, do které z nich se řadíte Vy? :-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik