Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M26i35l34a41n 66K42e63s63l

17. 1. 2018 22:24

Na příklad s tím NATO má pan Nigrin pravdu.Začátkem ledna vyšel na Aktuálně článek nějakého západního experta,který tvrdil,že v případě napadení Pobaltí Ruskem, dorazí pomoc NATO na válčiště již po válce.Takové řeči,že NATO je schopné pomoci každému napadenému členu jsou plané.Je prý možné,že nějaké lehké jednotky by válku ještě stihly,ale těžká technika rozhodně ne.Neumožňují to prý nevhodné komunikace,především máloúnosné mosty na silnicích a železnici a nedostatek nakládacích ramp na lodě.Zdá se,že Putin bude muset s napadením Pobaltí ještě počkat.Holt břebudování komunikační sítě na těžkou kavalérii chvíli trvá.Kdo ví,zda to i v dalším prezidentském období ještě stihne.Přesto NATO bude pomoc Pobaltí uvádět pořád jako jednu ze záminek své existence.

1 0
možnosti
TH

Který člen NATO byl napaden a nebyl bráněn,co za člověka si přeje zrušením sankcí oslabit Rusko8-o?

1 0
možnosti
Foto

Byly napadeni dva členové NATO. Napadly se vzájemně. Turecko a Řecko!8-o;-)

2 0
možnosti
RC

Já tedy navrhuji, abyste se v rámci objektivity zeptal Zemana, co během své politické kariéry udělal pro to, abychom z NATO vystoupili.

6 0
možnosti
Foto

Proč o těch televizních debatách lžete? Ano, Drahoš vyzval zemana k televizním debatám. Zeman v prvním povolebním vystoupení přijal pozvání ke dvěma debatám (doslova více než jedné, tři už jsou moc), tak proč hned nato změnil názor. Příležitostí k debatám měl ještě před prvním kolem dost. Že je ve své namyšlenosti, že vyhraje hned v prvním kole, odmítal, je jen a jen jeho problém.

12 1
možnosti
PH

P84a55v13e63l 65H19e57k

17. 1. 2018 16:02

Bylo by překvapením, kdyby jste pana Drahoše volil ;-D.

7 0
možnosti

Koho bude, nebo nebude volit Mirísek je mi těžce u zádele...

3 0
možnosti
Foto

Proč nebudu volit pana profesora!

Protože Nigrin!

6 0
možnosti