Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Proč hlasovat o důvěře vládě - ona žádnou nemá!

Hlasování o důvěře? Říkám si nač?! Vždyť tahle vláda pozbyla důvěry u těch, kteří její strany volili do poslanecké sněmovny! Ztratila důvěru lidí. Takže se opírá už jen o samu sebe a těch deset procent kteří z jejích kroků stále něco mají. Rozhodně nevěřím tomu, že by úředníci z MF, nebo ministerstva zahraničí, či snad práce a sociálních věcí mohli být proti svým chlebodárcům. Při těch odměnách které dostávají. Loajalita která je podmáznutá. A ty řeči, co mají mluvčí těchto rezortů,  jsou podobné jako když pan premiér říkal, že jeho sekretářka dře jako kůň. Jenže pan premiér už dlouho nesestoupil ze svého Olympu mezi lid aby se podíval jak tam mnozí opravdu dřou! Stejně tak páni mluvčí ministerstev .. ale pro ně je taková rétorika prací, jinak by byli odejítí. Protože co s takovým mluvčím který by řekl pravdu o tom že odměny dostávají oblíbenci a děvčátka s krátkýma sukýnkama která chodí do práce naostro!

To jsou ony zbytky lidí, kteří ještě mohou mít důvěru v tuhle vládu, no a potom ti, kteří jsou napojeni na státní penězovod, různí kmotři a šibalové. Panu premiérovi tohle evidentně nevadí, onomu nerozhodnému Nečasovi, který se ještě před pár roky musel domlouvat s manželkou zda má vzít ministerský post, aby jej nakonec nevzal, najednou nějak moc zachutnala MOC. No jistě, on bude tvrdit, že to dělá aby splnil program vlády. Jenže jaký ten program je, jak se mění v průbehu doby a kdo vlastně s onou vládou cvičí, kdo je tím kdo rozhoduje co se bude dít? To už dávno není pan Nečas. A tak si zvedněte zase ruce sami pro sebe, aby jste ukázali národu jací jste ubozí. Těch kauz za polovinu vaší stanovené doby vládnutí už je tolik, že je z toho člověku blivno! Ukazujete své charaktery jeden vedle druhého a člověku je špatně z toho co vidí. Z toho, jak moc se mohl charakter člověka změnit od dob, kdy tu začaly vládnout peníze. Na vaše dovolené bych vám všem doporučil četbu  autora Mňačka Jak chutná moc! A pro opozici, - možná že by bylo lepší je nechávat ve sněmovně samotné, odejít pryč a vůbec s nimi nejednat, protože každý byť dobrý nápad shazují - nač tedy házet perly sviním.

A ještě k vyjádření pana Vidíma. Pan poslanec se musel opět moudře vyslovit k policejnímu prezidentovi. Údajně prý vstoupil na půdu politiky, jen za koho prý bude kandidovat.  Takže pane poslanče, jestli je zastání se práva a svých lidí, kteří odvádějí dobrou a nelehkou práci, oním politikem o kterém jste vy cosi plácal, pak máte pravdu, ale já bych řekl, že se pan prezident ukázal jako dobrý šéf a jako člověk kterému skutečně záleží na právu a pravdě - což vám už několik volebních období nic neříká, zvláště vám, který před lety tak teatrálně sezval novináře aby jim ukázal desky s Kubiceho zprávou. Jenže tehdy v té zprávě byly nepodložené blbiny které se ani v jednom případě neukázaly být pravdivé, zato dnes jdou konečně věci do fáze obvinění a k soudu. A Kubice, ten dnes mlčí, protože dostal za svoji zprávu odměnou ministerský post. Ani svých lidí se neumí zastat, když je jiný politik uráží. Hanba takovému šéfovi!

Kdyby byly alespoň nějaká pozitiva za touto vládou - ale co je - vždyť stačí se zavzpomínat jen od začátku roku co se tu děje, Drabkovy problémy s výplatami dávek ... a tvrdošíjné tvrzení že je vše v pořádku se nyní ukazují ve stejném světle na ministerstvu dopravy ... taky pan ministr nepřipouští problémy, ... tam kde byl pan ministr to funguje - tedy v Plzni, že to nefunguje všude jinde .. no bóóže, že by přemýšlel o změně firmy která program instalovala .. ani náhodou .. PROČ - jen další ze zajímavých okolností kterou se zatím nikdo nezabývá... nejde náhodou o firmu za kterou stojí pan Drábek? Ale to je jen spekulace. Nemyslím že by se tím někdo zabýval!

Rovněž se stydím za premiéra, který začal také útočit na policejního prezidenta (nejspíš mu poradil poslanec Vidím, který totéž říkal den před ním - inu stejné hnízdo) a to jen z obavy, že by měl odvolat Kalouska, protože dobře ví, že ten kdo LŽE je právě Kalousek a nejen to, dobře ví že ten člověk je cholerik, hulvát a naprosto bez skrupulí je schopen prostě všeho, takže mu bude jedno když shodí Nečasovu vládu a toho se premiér bojí!  STYDÍM SE ZA TYTO LIDI!  V těchto chvílích se lidi bojuje za PRAVDU a běda nám jestli vyhrají páni Kalousci,Nečasové,Schwarzenbergové,Drábkové,Vidímové,Bendové,Šnajdrové a další jim podobní!

To už si  potom onu standartu na Hradě můžeme změnit na ....  LEŽ VÍTĚZÍ!

Chtěl bych věřit tomu, že všichni budou jednou skládat účty ze svých činů!

 

.....   OPRAVDU  VÍTĚZÍ PRAVDA? ... v poslední době to tak nevypadá!

Autor: Miroslav Nigrin | úterý 17.7.2012 9:14 | karma článku: 35,79 | přečteno: 1435x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Nebezpečné pravdy!

Moderní doba je, zdá se, nakloněna více lžím a manipulacím, nežli pravdě. Ale to není nic, co bychom už neznali. Vzpomeňte si třeba na mistra Jana Husa a další, kteří pokračovali v jeho stopách.

28.11.2018 v 19:37 | Karma: 29,88 | Přečteno: 593x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

U nás doma v ...

...vlastně to už ani není Kocourkov! Co to vlastně je? Stále přichází víc a víc otázek, kdo za tím stojí, kdo to všechno financuje ... Všechno se zdá být opačně. Ale vlastně se to ani nezdá, ona je to smutná pravda!

21.11.2018 v 19:08 | Karma: 33,37 | Přečteno: 649x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

Existuje vzorec nenávisti?

Nevím, třeba něco takového existuje. Dokonce se zdá, že se v poslední době stále více používá. V jiném případě je to zase korektnost, či nekorektnost! Podle mne je to hodně o moudrosti a hlupáctví.

12.10.2018 v 12:29 | Karma: 27,12 | Přečteno: 612x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

Tahle země je ještě stále naše, ale...

A mám z toho radost, přestože mně trápí někteří politici, kteří se jako jejich komunističtí předchůdci v dobách minulých nekriticky shlíželi v SSSR, oni to dělají na druhou stranu a vůbec jim nečiní problém,

21.9.2018 v 14:33 | Karma: 38,64 | Přečteno: 1203x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

Mistr Jan, byl skromý člověk!

Zato dnes, stačí se zmínit o zdanění oněch miliard, které byly prosazeny někdejšími zákonodárci, zejména z ODS, a už je oheň na střeše. Kdo vlastně spočítal nároky, jaké mají církve? Kdo rozhodl, aby

7.7.2018 v 22:24 | Karma: 28,31 | Přečteno: 564x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Podporujeme kulturu nahoty. Obec na Sardinii jako první umožní nudistické sňatky

3. května 2024  7:26

Obec San Vero Milis na severu středomořského ostrova Sardinie jako první v Itálii umožní sňatky...

Demonstrace v Tbilisi pokračují. Premiér odvolal návštěvu Spojených států

3. května 2024  7:08

Gruzínská policie začala zatýkat demonstranty, kteří i ve čtvrtek pokračovali v metropoli Tbilisi v...

Izrael zasáhl budovu bezpečnostních sil v Damašku, osm vojáků utrpělo zranění

3. května 2024  6:43

Při izraelském vzdušném úderu byla ve čtvrtek večer zasažena budova syrských bezpečnostních sil na...

Záplavy na jihu Brazílie si vyžádaly desítky obětí, přehradám hrozí kolaps

3. května 2024  6:23

Rozsáhlé záplavy, které v těchto dnech sužují jih Brazílie, mají nejméně 29 obětí. Dalších 60 lidí...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik