Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN
VT

Dal jsem Vám karmu. Ná Václava Havla coby spisovatele a politika mám svůj názor (tady nepublikovatelný), takže raději pomlčím.

3 0
možnosti
JS

Pokud se jedná o to pojmenovávání, přesnějí řečeno přejmenovávání, mám na to zpustlý názor. Zakázal bych přejmenovávání a plně fandil pojmenovávání. Líbilo se mi, kdyby v jednom městě byla ulice Adolfa Hitlera, která by přes Gotwaldovo nábřeží ústila k náměstí Václava Havla a tomu všemu majestátně vévodil pomník prezidenta Masaryka. Myslím, že by to vedlo každého k zamyšlení. Jaksi neumím pochopit, že letiště v Praze se jmenuje Havlovo, ale tančící dům, který Havel prosadil, se tak nejmenuje. Zkrátka, když někdo něco postavil, nebo tuto stavbu prosadil, ať se to po něm jmenuje. Přejmenováváním se historie trapně mění pouze na krátkou dobu .

2 0
možnosti
MN

souhlasim s vami, kdo vi jestli by nebylo lepsi davat temto objektum nazvy podle kvetin a nebo podle mesta - ostatne i ta Ruzyne je pro mne stale prazskym letistem Ruzyne. Rovnez tak by nemuselo byt  od veci kdyby se divadlo jmenovalo Plzenske divadlo... ale o tom to ani tak neni. U nas je to tak, ze byly prejmenovavany ulice, ktere se jmenovaly podle skutecnych hrdinu z valky, na jine ,,, a potom tady mame treba most Magora Jirouse apod. Zakazal bych pojmenovavat objekty ulice i namesti po politicich. Ale to uzna nejspis az ta dalsi generace, my mame stale mezi sebou "prdelky" kteri mermomoci chteji byt slavni tim, ze vymysleli pojmenovani po nejakem politikovi. V podstate se da rici ze je preHavlovano ...vratme se do prirody kdyz neumime nic jineho nezli pojmenovavat po politicich, protoze se hrozim doby, kdy se objevi nekde na ceduli napis ul. Marka Bendy....

2 0
možnosti
Foto

Samozřejmě souhlas a malá poznámka. Pan Havel Plzní tak nanejvýš přiťukával, ale přikuloval v pivovaru v Trutnově. 

Můj tchán zná tehdejšího ředitele pivovaru, ale nebudu zde šířit skazky o přikulování pana Havla. Mohl bych být nařčen z fotbalu neboli kopané a já jsem na volejbal neboli odbíjenou.

3 1
možnosti
BM

Souhlas. Pan Horníček se vždy k Plzni hrdě hlásil, takže by to bylo naprosto adekvátní. Panu Havlovi patří Praha, tam se narodil, tam působili i jeho předci.. Pak ještě Trutnov a okolí..

1 0
možnosti
MD

Panu VH nepatri ani ta Praha. Praha patri tem, kdo ji postavili a denne se o ni staraji.

4 0
možnosti