Diskuse

Nový článek

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Cestovní náhrady jak poslancům, tak prezidentovi a zaměstnancům prezidentské kanceláře, by měly být vypláceny tak jako všem jiným zaměstnancům v tomto státě, tedy ve výši účelných, prokázaných a skutečně vynaložených nákladů.

Mimochodem, když se poslanci tak cpou do toho, aby se zkrátil cestovní rozpočet prezidentovi republiky - kdopak krátí cestovní rozpočty poslancům, kteří si jezdí za peníze daňových poplatníků na výlety po světě a nepředkládají absolutně žádný prospěch z těchto cest pro naši zemi?

6 1
možnosti

vždyť hradí dluh, který sám jako premiér spískal. Aby ho splatil, musel by platit 100 životů.

4 0
možnosti
PK

tak ale aspoň snahu mu upřít nemůžete, snaží se jinak než Václav, který ty grázly pustil ven;-)

1 0
možnosti
KB

K88a52r94e64l 51B26o16k

9. 12. 2014 20:58

Pane Nigrín, Vy se nezapřete.Rv

5 1
možnosti
JK

Tak já se pokusím z článku pana Nigrina udělat takový výcuc toho podstatného, takže :  

Prezident jezdí (podle některých) za penízedaňových poplatníků na výlety...nikdo nevyčíslil, kolik byl prezident nápomocen při uzavírání smluv o obchodu se zeměmi... nějaká částka se odhadne, ale pak se o ni nemluví.

Předseda TOP09 létal jak se mu líbilo."Zvláště v Japonsku byl dokonce dvakrát" (!) Utrácel po Klausovi nejvíce peněz daňových poplatníků za cestování.... S výsledky..to se nedozvíte... . Zrušil několik ambasád, ale  se stalo s objektyse neví.  Je dobře, že se vezmou peníze Zemanovi, hlupáčekplatí šedesát tisíc na státní dluh.. má tedy (ironicky) velký nadbytek.

Poslanci potřebují přidat, peníze se najít musí  .. to hezkyvypadá, kdyžse řekne, že by ty peníze byly určené na programy proti drogám na školách...Tedyjinými slovy rozmělněné peníze, které by se ztratily kdo ví kde. Aletřeba se mýlím a už jsou u nás všichni poctiví a slušní abez známky mamonu a nenávisti!.. (konec)

---------

No, pane Nigrine, víc z toho nevytáhnu.... ale asi se obecně shodneme, že  je to  hrůza, co? 8-o

Takže než psát takto, tak to snad radši nepsat vůbec, nemyslíte?.. :-)

10 1
možnosti
MS

Na jedné straně přispívá Zeman (naprosto zbytečně a populisticky) na úhradu státního dluhu a na druhé straně nechal zvýšit výdaje Hradu na pohoštění takovým způsobem, že ten jeho příspěvek to ani nestačí kompenzovat. :-P

12 1
možnosti
RH

Oslava narozenin za státní (naše) peníze.;-€

0 0
možnosti
LJ

Placeni statniho dluhu z jeho platu neni nic jineho, nez pouhe populisticke gesto. Jinak jste, asi omylem nebo umyslne, zapomnel, ze plat by se zvedl i panu prezidentovi.

10 1
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik