Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

carolusI

28. 2. 2012 23:52
Teď už je zbytečné

filosofovat. Jediný správný krok je nákup střelné zbraně a dostatečného množství munice. Už si šetřím z důchodu.:-)

P.S.  to není fór !

0 0
možnosti
VN

nedbalka

29. 2. 2012 0:08
Re: Teď už je zbytečné

Tak přeci nejsem sám,kdo tak uvažuje.;-D;-)R^

0 0
možnosti
MN

mirni

28. 2. 2012 19:47
Dekuji vsem kteri mi dali karmu a souhlasi se mnou

jsem si jist ze to co jsem napsal by podepsala vetsina tohoto naroda. Je jen zoufale ze nedokazeme poradne dupnout nebo trisknout do stolu a vyhnat je pryc. U nas nejsou lidi, kteri by nebyli ochotni si utahnout opasky, ale musi videt nekde priklad a take slyset nejakou vizi jak jsem psal. Ale v tehle zemi uz vize proste neni, a tak si myslim ze kdyby najednou vsichni prestali pracovat, tak  by se ti nahore jen ptali proc ze to je? Stejne jako se pan prezident divil, a posleze to odmitl, kdyz mu kdosi z novinaru sdelil,, ze vlada ma podporu jen osmnacti procent lidi a ze vetsina naroda nesouhlasi s reformami.... pan Klaus je tak mimo, ze krom jeho prednasek, a zprav z cest, ci rozboru pocasi na planete, nevi co se deje v podhradi... a nebo ma tajemniky kteri mu lzou!

Jeste jednou dekuji vam vsem a treba se sejdeme patnacteho na Vaclavaku. Kdo vi.....

0 0
možnosti
W

Wesloun

28. 2. 2012 16:16
jednoduše se tenhle socanský nesmysl hroutí

bohužel jsme se toho dožili :-(

Že bere šéf MHD půl mega mě nechává klidným, spíš nechápu za co. Transparence veškerých státních firem doufám bude důsledkem konce pitomýho socialismu u nás ...

1 0
možnosti
MZ

zajicek8

28. 2. 2012 16:48
Re: jednoduše se tenhle socanský nesmysl hroutí

Přesné. Pokud půl mega vyplácí top manažerovi soukromník, čí akciovka bez státní účasti, prosím. Jsou to jejich peníze.

Ale státem/městem vlastněný podnik, do kterého se sypou horem dolem peníze daňových poplatníků, a jehož vrcholoví řídící pracovníci nejsou schopni vést podni bez dluhů a ještě jsou jim vypláceny mimořádné odměny - to je výsměch všem .

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

28. 2. 2012 16:10
Dopravní podnik sloužil jako zlatá žíla

pro celou partu politiků a ředitel dostával půl mega měsíčně, za to že tu žílu dobře hlídal. Jednoduché jako facka. Hrůza je, že se tohle děje zcela legálně v 21.století, v právním státě a v demokracii.

1 0
možnosti
IJ

bojovnik2

28. 2. 2012 15:39
Čemu nerozumíte? Je to tak prosté.

Po roce 1989, kdy zkušení gauneři obelhali a podvedli naivní, nezkušené a neznalé, začli podvodníci a zloději s devastací země, morálky a žebříčku hodnot za pomoci ideologie zvané neoliberalismus. Zároveň si to ošetřili tak, že si v parlamentu a pomocí prezidentských milostí zajišťují a kryjí beztrestnost. Kdyby jsme my naivní, toužící po čestné, spravedlivé společnosti tehdy tušili, jakou hanebnost vysazujeme do sedla!

0 0
možnosti
PJ

pedro14

28. 2. 2012 13:05
nepokrikujou

curaj na nas pane nigrine..

0 0
možnosti
MN

mirni

28. 2. 2012 19:36
Re: nepokrikujou

mate recht

0 0
možnosti

jrc

28. 2. 2012 12:54
Tak opravdu nevím, kam zdrhnou, až to bouchne!

Myslím, že už nebude platit heslo "Nejsme jako oni".

Možná se začne skutečně účtovat " Kdo kolik si nahrabal a z čeho".

Pak teprve budeme moci začít znovu budovat republiku

bez zlodějů a na poctivém fundamentu, z práce!

Karma!R^

0 0
možnosti
MN

mirni

28. 2. 2012 19:41
Re: Tak opravdu nevím, kam zdrhnou, až to bouchne!

dekuji za karmu a osobne se priznam, ze mivam nekdy potouchlou touhu, aby se tady v te zemi dostali k moci mj i komunisti kteri by provetrali vsechny tyhle levoty - uz z principu, nemyslim tim nejake znarodnovani, nebo nedejbuh nejaka priblbla odplata ale proste udelat vsem tem nejvyssim a v nejvetsi vate, pekne uzaverku, ma dati - dal(nebo nedal?!) a potom zabavovat, a prevlekat do teplacku vsechny kteri se podileli na spatnych rozhodnutich - klidne ministry i premiera kazdemu podle zpusobene skody, s prihlednutim zda to bylo umyslne nebo z nedbalosti.-... ale proste poctive to vsem spocitat a vystavit ucet. potom teprve by se dalo hovorit o tom ze ted si jsme vsichni rovni a ti co si poctive vydelali, at maji sve majetky to je naprosto v poradku. A verte tomu, ze po padnuti prvniho ministra do teplaku by nastal veliky rumraj a obava ze do toho spadne kazdy nepoctivy clovek a zacalo by zbyvat i v te statni kase penez dost...

0 0
možnosti

jea

28. 2. 2012 11:22
Mají vizi

Vědí, že až to tu bouchne, budou všichni držkami v blátě, ale někteří budou za vodou, totiž s konty v daňových rájích. Chtějí být mezi těmi za vodou a vědí, že to bude moc stát, a tak kradou se stále vyšší rychlostí. Nic a nikdo je nebrzdí. Jejich revír je státní pokladna a zakázky, jejich heslo je Rampula na židli - velkozloději v křeslech (vládních, ne elektrických, aby to někdo nepochopil nějak snad jinak) JŠ

1 0
možnosti
TJ

třešeň japonská

28. 2. 2012 11:30
Re: Mají vizi

Naprostý souhlas. R^

0 0
možnosti
PK

repanak

28. 2. 2012 11:14
Při dnešní propojenosti mohou být vize minimálně evropské.

Bohužel žádný New Deal, či novodobý Keynes - kdysi jsme mu říkali lékař u lože na smrt nemocného kapitalismu - neexistuje. A ten plán - minimálně na 10 let.

0 0
možnosti
B

Boridoj

28. 2. 2012 11:07
Pane Nigrine,

vřele s Vámi souhlasím až na jedno - abyste měl ráno čerstvé rohlíky, musí pekaři pracovat celou noc a v době, kdy si na těch rohlících pochutnáváte, jdou pekaři teprve spát.

0 0
možnosti
MN

mirni

28. 2. 2012 19:43
Re: Pane Nigrine,

ja vim asi jsem se nepresne vyjadril .. a dekuji za souhlas

0 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik