Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Ukrajina mi pripomína scénu z filmu Šíleně smutná princezna, kde sa 2 generáli dohadujú, čo všetko z armády obetujú. Len s tým rozdielom, že vo filme sú proti sebe a na Ukrajine sú to spojenci - EÚ a USA. Jeden navrhuje: "Obětujem levé křídlo". A ten "chytrejší" navrhuje: "My obětujem obě křídla".

0 0
možnosti
LN

..když už tu máte tu diskuzi...tak slyšte můj názor...myslím že daleko pravděpodobnější než to lže Porošenko...je to.... že lžete vy....:-P

1 0
možnosti
LP

Jedna věc je jistá. Nám lžou především česká média. Porošenko je to samé co celá ukrajinská vláda. Ve všech jednáních chtějí přítomnost EU a USA. Nechtějí jednat s Ruskem samostatně. Na východě Ukrajiny bombardují města a vyzývají obyvatele k odchodu jakýmisi koridory, aby tam mohli dílo zkázy dokonat za každou cenu. Je neuvěřitelné jak toto může Evropa a celý svět dovolit. Co naši politici? Prezident se před pár dny nechal slyšet, že "krvavého" Porošenka pozval na návštěvu. Je to vůbec možné, toho ničemu pozvat na do naší republiky? Buď je Zeman slepý, nebo se chce někomu zavděčit. Katastrofa!

1 1
možnosti
JL

Porošenko řekl: Válka BY MĚLA skončit tento týden. - Což mohla být pouhá zbožná výzva. Nicméně média z toho neustálým opakováním vygenerovala: Válka skončí tento týden/Včera řekl i zkušený moderátor Takáč v ČT: Porošenko řekl, že válka MUSÍ skončit tento týden). - Lidi, neblbněte.

1 0
možnosti
ZK

Z64d58e90n80a 57K67o86č86í

10. 6. 2014 18:54

No a co, že Porošenko lže. Důležité je, aby se mediálně lži těch správných lidí vydávaly za pravdu. !!

7 1
možnosti
Foto

Vy za ním chodíte? 8-o

2 3
možnosti
JC

Kdyby jenom Porošenko! Na Ukrajině od začátku Majdanu lžou všichni. Myslím si. Né že by těm Ukrajincům nelhali i ti řečníci na Majdanu z ciziny. Ti v tom byli přeborníci. A jsou pořád.

10 6
možnosti
PV

To je mi překvapení...:-)

1 5
možnosti
BM

Vy jej znáte osobně, že to můžete tak stoprocentně tvrdit? Jak čtu Vaše blogy, skutečně mi připadá, že stále žijete v dobách "SSSR náš vzor!"..

6 6
možnosti