Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DD

No jo, patnáct! Ale takový mladý pan Benda, ten má odkrouceno snad 23. A před chvílí v tv povídal, že se rozcházejí ze sněmovny, aby se tam po volbách mohli vrátit! No, já se nerad čílím, ale ten floutek, nemakačenko a vyžírka mi docela zvedl tlak. Takovej drzoun arogantní, namyšlenej. On se tam vrátí, jak to sebejistě řekl! No hnus fialovejRv

7 0
možnosti
Foto

R19o80m97a70n 73K25o95z93e97l

20. 8. 2013 19:13

Mne zaujal ten její billboard, že sociální dávky mají být jen pro potřebné...když už pominu, že nijak nezmínila, jak toho chce dosáhnout, tak se tím sama neřídila, když dala služební auto a kartu na benzín za peníze nás všech svému synovi, který s ním jezdil do práce a rozhodně k potřebným nepatřil.

10 1
možnosti
PK

Jestli toto je jediný prohřešek Němcové, tak to je ještě světice.

4 1
možnosti
DD

Teď jsem jí poslouchal. Té paní se opravdu zhroutil svět a je ve svém nebetyčném zklamání obyčejně, žensky zlá. No, snad jí už neuvidíme v žádné funkci na té vyšší úrovni. Jí už opravdu né.Rv

10 1
možnosti
PH

šlechtí Vás alespoň slušnost.

1 0
možnosti
PH

Člověče, Vy budete šťastný člověk a já Vám to přeji a jen tak mimochodem, na tom václaváku žádných sto tisíc nebylo, to jste silně přehnal.

4 6
možnosti
JF

Vy jste je počítal?

3 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik