Diskuse

Pár postřehů

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co k tomu dodat? Čemu říkáte pokoutné zasedání zastupitelstva Prahy 6? Že jednali třeba ve sklepě?

A k té EU. Když nic nedělá je to pro vás špatně. Když něco udělá a nařídí, je to diktát Bruselu. A nefinancovat neziskovky? Třebna u takového Institutu Václava Klause bych si to představit dokázal. Když s tím přestanete financovat i třeba Člověka v tísni, tak je to už hyenismus nejhrubšího zrna.

Takže za mě Rv antikarma.

3 2
možnosti

J94i50r21i 73B48o89r

4. 4. 2020 16:39

Celý život žiji na západě Čech a zažil jsem odstraňování desítek památníků a soch k osvobození Americkou armádou.Dokonce dvakrát (znovu po 1968) . Komunisté ať o přepisování historie mlčí. Na žádných rukou ne ní tolik špíny, jako na jejich.!!

7 1
možnosti
Foto

Standa "-" už Vás ohodnotil :-).

0 0
možnosti

Po dlouhé době máme shodu v tom, že EU nabírá rozměr politický. Prazáklady jsou dobré - obchodujme - cestujme - nebojujme vůči sobě. Přesto tvrdím, že přes pokřiveniny jinou volbu nemáme. Myslím, že jsou i lebedící si ... !

K. Konečná, nemá chybu ! Zřejmě i uniklo, že při výkonu funkce se dá i rodit - MD není vůbec zapotřebí. Klasická levicová milionářka, vše jistí i manželstvím s kapitalistou ! Člověk práce, který nikdy nepracoval, to je fakt bomba! ...

V šílené pozici je samozřejmě agent Bureš. Z EU žije. Nyní je v mega potížích. Nejde jen o prošetřování, jde o hrozbu deficitu jeho impéria ! Dluh mu narostl loni o 8 miliard, už to má za 43.7 mld Kč ! EU s ním bojuje jako vykradačem - On zase s ní jako zachráncem sebe a ČR. Já si fakt nedovedu představit ... ! Koho upřednostní - "Zákon o rodině?", nebo o "Řádném hospodáři", naší země ? ...

Republika má rozpočtové problémy, i kupa šrotu z rezerv je dobrá k prodeji. No tak ten Koněv se i docela hodí ! Pravda, nevím jaká je nyní výkupní cena železa. Zase se jedná o bronz , váha odhadována do 300 kg! I zde se projevila historická vlastnost maršálova - - Koněv je dutý ! Prostě, moc velkou váhu nemá ... !

Nová doba - nová hesla ! = Podporujte Konečnou = To je fakt konečná. Podobně KSČm - Tátu pracujícího lidu = Miliardáře a oligarchu. Já myslím, že by K. Marx spadl z podstavce a B. Pecka se Šmeralem by se nestačili divit ... ! :-)

3 1
možnosti
Foto

No Vy jste se ale rozjel... Asi Vám ta karanténa leze na mozek ;-D;-D;-D

2 3
možnosti

:-)........dobře napsáno ! Pokud se týká odstranění sochy Koněva.....teď jsem přešel z FB, ......nooooo, to je smršť! Kolářova rodina prokleta do pátého kolena, vzpomenut i dědek který spolupracoval s Němci za války. R^R^R^

4 3
možnosti
Foto

je vidět, že kádrování rodin vám není cizí

4 2
možnosti

Vidím to dost podobně.

To, co několik posledních let předvádí EU, už spadá do žánru horor!

9 3
možnosti
Foto

Pro mne osobně by bylo pěkné, kdyby se soudila nedávná minulost, všechny ty rozkrádačky a ty konkrétní osoby mající podíl na ničení naší krásné země. Třeba taková doba přijde!

Zdroj: https://miroslavnigrin.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=748951

To byste asi přišel o hodně těch, ke kterým se dnes modlíte.

5 0
možnosti

P46e61t17r 94K18r21á85l

4. 4. 2020 15:20

Ale vy možná ještě o víc.

2 1
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik