Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Válka mezi Izraelem a Palestinou se vleče desítky let jen proto, že USA si zásahem proti Palestincům a jednostrannou pomocí Izraeli bojí pohněvat si islámské země, z nichž řada z nich jsou její spojenci. Proto je tam stále patová situace. Naproti tomu Rusko (a dříve Srbsko) se jeví jako izolované země bez spojenců. Proto mohli Američané přepadnout Srbsko. A co se týče Ruska, USA ho i po skončení studené války vnímalo jako největšího potencionálního nepřítele. Je jedno, že v Rusku je kapitalismus. Tím hůř pro Rusko. Kapitalismus dává totiž Rusku šanci dostihnout USA. Že Rusko je posledních 24 let mírumilovným státem, že v podstatě veškeré agrese na světě jsou dílem USA a EU, to je vedlejší.

0 1
možnosti
PS

P68e47t34e76r 50S45m93r29e37k

22. 7. 2014 18:46

Ako USA zasiahla proti Palestíncom ?? 8-o

0 0
možnosti

Tohle dokáží pouze 

nacionalistický šmejdi z Kyjeva!

Na to se nedá dívat!!!

0 0
možnosti
JL

No vidíte - a Váš kamarád, pan Fojtík, ten by válčil, válčil a válčil. Nejdřív k tomu vyzýval Putina a teď už i Obamu.

0 6
možnosti

To pláčete na cizím hrobě. To Putin podporuje separatisty, dodává jim zbraně i velící důstojníky, takže za to může on. Ukrajina se pouze brání ruské agresi. Je to blbé, když je agresorem Rada bezpečnosti OSN, protože ta rozhoduje jednomyslně, a tudíž je nyní vyřazená ze hry, protože Putin by byl blbec, kdyby nevetoval rezoluce zaměřené proti němu.

2 10
možnosti
HJ

A přitom by stačilo tak málo, aby Putin jedním slovem zastavil ten vraždící ruský separát.....Rv

1 13
možnosti

není vám stydno když vidíte obrázky a napíšete to co jste napsal ? Pokud ne tak jen nemáte informace anebo nevíte co je to být lidský.

5 1
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik