Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN
JK

Ako zvyčajne, väčšina diskutujúcich je proti p. Nigrinovi. Takže odo mňa karma a R^. Dobre napísané, podobne to vidím aj ja.

Pomaly sa začínam hanbiť, že Slovensko je členom NATO... Zdá sa, že aj tu platí to staré: spolky - čertovy volky.

3 0
možnosti
Foto

No nevím, prezentovat své texty veřejně a mít přitom takovou gramatickou chybu, přímo hrubici, rovnou v nadpisu... Překvapuje koho co, nikoliv komu, čemu!

3 0
možnosti
KN

K10a54r43e65l 13N48o32v83á72k

31. 5. 2014 14:58

Běžte na češtinářskej web, tady jen plácáte off topic. (máte samozřejmě gramatickou pravdu)

0 0
možnosti
JS

Vubec se nedivim, ze soudruh Nigrin rusi diskusi po svojim prispevkem "Govorit Praga". Doufam, ze je clenem spolku Pratele Ruska, jehoz zakladatel Judr Vyvadil vystoupil s neuveritelnym blabolem v diskusi na CT24. Tam museli reakce divaku rovnez s ohledem na slusny jazyk zrusit.

1 4
možnosti
PZ

Přesně takhle psaly německé noviny na podzim 1938 o v Německu řízeném povstání sudetoněmeckých odrnerů ze srpna a září 1938 a o jeho potlačení jednotkami Stráže obrany státu. Je až groteskní jak ruský postup (a propaganda zdejší rusofilní páté kolony vlastizrádců) opakuje prakticky až do překvapujících detailů postup německé propagandy na závěr třicátých let. I to o válkychtivých britských plutokratech a ať si jdou sami v první linii.

U Nigrina to ovšem nepřekvapí, ten už svůj ideologický postoj vyjádřil jasně výčtem konkrétních věcí, které obdivuje na Putinově autoritářském režimu - a tou ideologií, která Nigrinovu světonázoru vyhovuje nejlépe je: fašismus (nikoli nacismus).

(všimněte si především tu frekvenci slov "zakázat"): - zakázali agenturám práce zaměstnávat. Mohoujen práci zprostředkovávat.

- zakázali vrcholným představitelům státu a funkcionářům (včetně soudců,úředníků...) vlastnit účty v cizině a cenné papíry v cizině

- vypakovali ze země všechny "neziskovky", napojené na cizí zdroje(třeba Sorose). Zakázali mise OBSE. Posvítili si na cizí"lidskoprávní" organizace.- zakázali geneticky upravené potraviny,

- zakázali oligarchům vměšovat sedo politiky - zakázali adopci ruských dětí americkým párům (po zkušenostech)  - zakázali vyvražďování tuleních mláďat a nato i obchod s tuleními kožešinami  - mají snahu zestátnit základní státní zdroje. Tlačí soukromé ropné producenty kprodeji svých podílů státu. (S tím souvisí i onen zákaz oligarchů vměšovat sedo politiky. Omezují jejich moc.)  - Na rozdíl od ostatních zemí Rusko vždy uhned reaguje na ohrožení Rusů.

3 4
možnosti
JF

Jako policajt, má to zakazování v krviRv

0 2
možnosti
MT

"...Co chce nový prezident Ukrajiny udělat s lidmi, kteří nebudou souhlasit s politikou..."

Co delal ceskoslovensky president s lidmi, kteří nesouhlasili s politikou pred 1989?? Co delal cesky president s lidmi, kteří nesouhlasili s politikou po 1989?? Co dela cesky president s lidmi, kteri nesouhlasi s politikou nyni??

Nic, naprosto nic! Svete div se! V kazdem rezimu je MNOHO lidi kteri nesouhlasi s  politikou. No a co ? Muzou drzet hubu a sekat paty, anebo se jit utopit...

4 0
možnosti
JC

Jenom malinká poznámečka - myslíte si, že mentalita lidí (i prezidentů) a poměry, nálada ve společnosti jsou stejné na Ukrajině, jako v ČR? Obávám se, hlavně teď, ve a po vyhrocené situaci to bude na Ukrajině mnohem, mnohem krutější.:-/

5 2
možnosti
JC

tak to máš smůlu :-P;-D;-D;-DRv

3 0
možnosti
MK

A nyni ukázková demagogie:  No a dnes se dozvím od pana ministra obrany, že válka není vyloučena. Pane ministře, ale já o ní nestojím, jestli vy ano,// stropnický nevyloučil válku, ale nigrín už ví, že on on ní stojí!

8 4
možnosti
JC

Pane Kloučku, tak především pan Nigrin. Demagogie je to, co jste napsal Vy. Proč by, probůh, někdo nemohl napsat, zcela logicky, že nestojí o válku, když ministr obrany prohlásí, že ta válka není vyloučena? Pokuste si po sobě přečíst příspěvek, snad Vám dojde, že jste autora nařkl z demagogie zcela neprávem.

Zrovna ve zprávách říkají, že není vyloučen déšť a někde ještě bouřky. Já nestojím ani o déšť, ani o bouřky. Jsem demagog? Vy jste fakt hlava ...

7 9
možnosti
MK

Nikdy za svůj život jsem nemusel přemýšlet o tom, že by snad mohla být na Evropském kontinentu – potažmo u nás, válka!//si asi nepamatujete už válku v jugoslávii, ledaže jste o ní nikdy nepřemýšlel, to by pak sedělo...

8 0
možnosti
JSS

Vůdce -poručník-neomylný-gubernátor-jeho výsost,atd.

 Jen si vyberte a dejte do množného čísla ve světě. Co jich je !!

Jaké máme takové "vůdce"- jaké gerojové? Bojoval  některý z nich - nasazoval život-zdraví-majetek?? NAJDĚTE !

      Nenajdete - jen žvaní, aby si udrželi moc a pozice. Komentovat naše přísedící nemá cenu - to je taková švejkovina do 4. cenový....

2 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik