Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výborný a skutečnosti odpovídající článek.

2 1
možnosti
Foto

Jj, sedovat dvě hodiny pořad který mně nebaví a nebo neumím použít ovladač, to je doopravdy výborný článek.:-)

1 0
možnosti
Foto

Tak proč čumíte na televizi. To nějak nechápu. Stačí ji vypnout, pustit si radio a povídat si.

3 0
možnosti

Pane Kindl, zase jako vždy jste nic nepochopil.

1 2
možnosti
VL

Souhlasím plně s kritikou (od 23.00 hod.jsem sledoval ČT1) a docela by mě zajímal i rozpočet na tvorbu takové "zábavy".Úžasné světelné efekty (počet žárovek mě fascinoval a ta nádherná dechberoucí laserová show).A jako vyvrcholení té nádhery: božský v helikoptéře,no prostě strhující.Na jakého diváka autoři takovéto zábavy asi cílí?

2 1
možnosti
MP

Číslo s helikoptérou bylo vrcholné číslo známého brněnského mága Roberta Foxe. Program na jedničce byl tentokrát kupodivu celkem dobrý, až na nějaké detaily. Ale tentokrát byla možnost na mnoha kanálech a každý si mohl vybrat. Je pravda, že kdysi byli vynikající autoři, kteří po revoluci nějak zmizeli. Jako náhrada se aspoň některé staré scénky kopírují jinými herci. I rozhlasové silvestry byli kdysi špičkové.

2 0
možnosti
SH

Nějak jsi přehlédl kapitána Minaříka, chlapíka statečného...

0 0
možnosti
FS

Trefné a pravdivé. A taky smutné!!

5 1
možnosti
Foto

Modelka přinášející jednotlivé roky nebyla pohledná, ale vychrtlá a celý pořad byl vybli.ý i když běžel před půlnocí. Upadá umělecké řemeslo, invence tvůrců a všechno napovídá tomu, že tu je víc než krize hospodářská, krize společenská. To, co připravili ve scénce Hámovi byl úpadek nejhoršího stupně, který mne přinutil najít si na youtube Sprinsteena a poslechnout si raději jak zpívá you never can tell, nebo s P.MacC. písně Beatles a Ch. Berryho.

10 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik